rafels 03.02.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Witam. Czy ktoś zetknął się z takimi grzejnikami? Chciałbym sprawdzić ich parametry, ale nie wiem jakiego producenta szukać Na grzejniku nie ma żadnych innych oznaczeń, oprócz naklejki i wytłoczki z boku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.02.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 (edytowane) Vogel & Noothttp://www.vogelundnoot.com/img/Informator_Instalacyjny_2005.pdfBims Plus - Cosmonova. Edytowane 4 Lutego 2011 przez Mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafels 04.02.2011 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 O to chodziło! Dziękuję jak nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seven01 02.01.2018 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Witam. Pozwolę sobie na odgrzanie tematu. Mam w domu grzejniki których parametrów nie znam, Może ktoś mnie nakieruje. Grzejnik o wymiarach : wysokość przyłącza 1000mm szer 825mm gr 55mm grzejniki wykonane są z aluminium (bardzo lekkie) mam jeszcze jeden rodzaj szerokość 375mm. Chciałbym z grubsza oszacować parametry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts