karoka65 10.05.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Nawet kaska już czeka w szufladzie. Może zamienimy się na szuflady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 12.05.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Jeszcze trochę cierpliwości panowie. Zrobiło się ciepło i wszystkie budowy ruszyły.Opędzimy troszkę budowlankę i wywieziemy groszek. Jak tylko autka będą miały troszkę luzu to dojadą.Węgiel wszyscy biorą na przyszłą zimę. Suspenser tylko jest bez kilograma to pierwszy dostanie a później po kolei. Cena nie będzie inna, żeby uspokoić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 16.05.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Może zamienimy się na szuflady ? Niestety nie ma tak dobrze. To moja magiczna szuflada, o której nawet żona nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 16.05.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Jeszcze trochę cierpliwości panowie. Zrobiło się ciepło i wszystkie budowy ruszyły. Opędzimy troszkę budowlankę i wywieziemy groszek. Jak tylko autka będą miały troszkę luzu to dojadą. Węgiel wszyscy biorą na przyszłą zimę. Suspenser tylko jest bez kilograma to pierwszy dostanie a później po kolei. Cena nie będzie inna, żeby uspokoić.No to czekamy czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 21.05.2011 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Wczoraj miałem dostawę ekogroszku i sam się przekonałem jakie są "akcje" ze sprzętem - przy rozładunku pękł wąż ciśnieniowy podpory w aucie z HDS i kierowca dostał niezłą "szprycę" płynu - na szczęście stałem 2 m za nim i dostałem tylko mgiełką. Faktycznie węgiel jest suchy, bez miału, ma odpowiednią frakcję [nie będzie chrupał podajnik bo nie ma "nadziaren"] i bardzo dobrze się pali [rzuciłem trochę na palnik]. Jest pakowany w oryginalne worki z kopalni, na paletach po 1 000 kg, kierowca wprawnie poustawiał mi je tam, gdzie chciałem. Warto było poczekać bo faktycznie wygląda bardzo dobrze, za jakieś 2-3 tygodnie napiszę jak się spala [gdy wypalę Ekoret który mam w zasobniku]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 21.05.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Sam widzisz kolego na własnym podwórku, życie pisze różne scenariusze, coś się zaplanuje a "głupia" maszyna plany krzyżuje.Cieszę się że jesteś zadowolony, reszta też będzie.Jak pisałem wszyscy którzy zamówili w termine który zresztą sami ustaliliście dostają eko w starej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 02.06.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Żeby nie było - węgielek wczoraj zawitał u mnie. Wszystkie palety ładnie złożone jedna obok drugiej. Rozładunek HDSem to jest to. Wszystko teraz przykryte, coby się do środka nie lało i czeka do jesieni albo lata jak uda mi się wiatę wreszcie zrobić i tam zeskładować. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crocodile79 11.06.2011 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Chciałem poinformować, że ja również dostałem węgiel. Nie paliłem nim jeszcze ale wygląda na taki co będzie ok. Jest suchy i drobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arrow00 26.03.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Witam,czy grupa Jelczańska planuje może w tym roku grupowe zakupy ? Pozdrawiam, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 27.03.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Ja się już zaczynam zastanawiać nad zakupami. Ale to myślę, że Karoka65 musi coś zaproponować a SUSPENSER przetestować. I wtedy biorę w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 27.03.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Jak na razie to jestem że tak powiem udup...y. Trwa przebudowa drogi w mojej miejscowości nawet autem osobowym nie mogę wjechać a co dopiero ciężarowym.Nie wiem ile to potrwa ale idzie bardzo ślamazarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 27.03.2012 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Karoka - czekam więc na info kiedy będziesz miał dobry towar i możliwość dostawy. Może jakiegoś dobrego czecha na grzanie CWU latem też będziesz miał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 29.03.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Trwa przebudowa drogi w mojej miejscowości nawet autem osobowym nie mogę wjechać a co dopiero ciężarowym. Nie wiem ile to potrwa ale idzie bardzo ślamazarnie.Właśnie widziałem ostatnio lecąc tamtędy w nocy, że fajne urozmaicenia macie. W szczególności ten rów po jednej stronie drogi w zasadzie nie oddzielony od jezdni. Może na Euro odzyskasz połączenie ze światem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 22.06.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Jak tam - kupujemy coś w tym roku? Karoka - widziałem, że już macie dojazd, więc się nie wykręcisz. Wybaczę nawet tą cegłówkę w jednym z worków z zeszłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 22.06.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Jak tam - kupujemy coś w tym roku? Karoka - widziałem, że już macie dojazd, więc się nie wykręcisz. Wybaczę nawet tą cegłówkę w jednym z worków z zeszłego roku Cegłówka była gratis po znajomości Dobrze że choć warstwę asfaltu przed plajtą wykonawca zdążył położyć. Wungiel jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 23.06.2012 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 (edytowane) W takim razie ruszamy z "zapisami": 1) Suspenser + sąsiedzi - 10 ton [H]2) Wrocław - Leśnica - 4 tony kto się jeszcze pisze ? Gdy zbierze się grupa tradycyjnie poszukam najlepszej oferty i dam znać.Co do dostawy wolałbym autem z HDS [ przy aucie z windą i paleciakiem będę musiał nosić i układać worki] - jeśli ktoś z jakichś względów MUSI mieć dostawę z HDS lub paleciakiem niech to zaznaczy dopisująć H lub W [ale naprawdę tylko gdy musi]. Trociu - jak się dołączysz z 4-5 tonami to na dzisiaj mam ofertę po 860 z dostawą za Pieklorza z Bytomia w workach 25 kg. Jako, że nadciąga lipcowa podwyżka - Karoka postraszył, że o 9% to trzeba się sprężać - powiedzmy, że za 2 tygodnie tj. 07.07 kończymy zapisy. Edytowane 23 Czerwca 2012 przez SUSPENSER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 25.06.2012 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Niestety podobno ostatnio Pieklorz pioruńsko się spieka nawet teraz a zimą będzie jeszcze gorzej, więc na razie wstrzymuję się z jego zakupem i szukam Jaret Plusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 25.06.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Wczoraj pisał do mnie kolega mariusz4567, potwierdził to co pisałem mówi że nie może sobie dać rady z bobrkiem.Piecze się, dużo popiołu i przy przerwie 40min kocioł potrafi zgasnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 26.06.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Co prawda myślałem o 3 tonach, ale jak potrzeba wziąć 4, to wezmę te 4 - nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 27.06.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Obecnie lista wygląda tak: 1) Suspenser + sąsiedzi - 10 ton [H]2) Wrocław - Leśnica - 4 tony3) Trociu - 4 tony4) Cruella - Długołęka - 4 tony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts