Trociu 16.04.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Fajnie - to czekamy na wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko252 16.04.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 (edytowane) Może nazbieramy więcej chętnych - wtedy możnaby zamawiać na raz mniejsze ilości niż 6 ton na osobę Jeszcze sporo czasu, więc zobaczymy jak temat się rozwinie. Witam. Suspenser jestem zainteresowany - 7 palet po 750kg. Jestem z Jelcza-Laskowic. Jaka jest możliwość zobaczenia-wypróbowania tego ekogroszku przed zakupem. Czy coś wiadomo już o cenie. Edytowane 17 Kwietnia 2011 przez eko252 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 17.04.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Witam. Suspenser jestem zainteresowany - 7 palet po 750kg. Jestem z Jelcza-Laskowic. Jaka jest możliwość zobaczenia-wypróbowania tego ekogroszku przed zakupem. Czy coś wiadomo już o cenie. Przedzwonię jutro bo już trochę za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 18.04.2011 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Mam już ofertę na węgiel - jak już pisałem jest to ekogroszek z Bobrek w Bytomiu, workowany po 25 kg - cena z dostawą to 840 zł/tonę, a przy dostawach w 1 miejsce co najmniej 5 ton 830 zł/tonę.Dostawa po świętach. Dzwoniłem także do dystrybutorów przy kopalniach - tam na miejscu pakowany Pieklorz kosztuje 800 zł/tonę brutto przy 24 tonach + trzeba dać palety na wymianę, do tego trzeba by doliczyć transport.Czas oczekiwania na zakup to ok. miesiąca tak trudno kupić ten węgiel pakowany w kopalni ! Cena podawana przez kopalnię na stronie www to 725 zł/tonę brutto za workowany. Według mnie nie warto kombinować i najlepiej zamówić z dostawą po 830/840 - sam się ku temu skłaniam. Wszystkich chcących zamówić proszę o przesłanie adresu, nazwiska i nr tel. na priv do karoka65 [ma wpisy na 2 stronie wątku] z podaniem zamawianej ilości [np. 3 palety po 1 000 kg]. Jeśli ktoś ma lepszą ofertę proszę o info na priv do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 18.04.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Tylko gdzie ja znowu te wszystkie tony poskładam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 18.04.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Acha - czy nie da się załatwić transportu z HDSem? Wtedy ładnie by każdą paletę poukładał koło siebie. A tak znowu będzie bałagan i poukładane jak się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 18.04.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Tylko gdzie ja znowu te wszystkie tony poskładam.... A tamte 5 gdzie trzymałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 18.04.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 A tamte 5 gdzie trzymałeś ? Przed bramą garażową. I musiałem najpierw większość przerzucić do kotłowni aby móc wjechać samochodem do środka zimą. Sam nie mogłem uwierzyć, że 3 tony węgla mogą się zmieścić w tak małej kotłowni. I do tego nacisk na podłogę nie wywołał jakiś uszkodzeń w rurkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 18.04.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Jak się komuś chce chwilę popracować to na 1m2 możesz złożyć nawet 1,5 tony. I nie jest to bardzo wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 19.04.2011 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Jak się komuś chce chwilę popracować to na 1m2 możesz złożyć nawet 1,5 tony. I nie jest to bardzo wysoko. Ja przecież nie mówię, że się nie da. Pytanie jak na takie obciążenie zareaguje podłoga, która raczej na taki nacisk dość punktowy nie była raczej planowana. No i te wszystkie rurki, które mamy w podłodze w kotłowni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 19.04.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Ja przecież nie mówię, że się nie da. Pytanie jak na takie obciążenie zareaguje podłoga, która raczej na taki nacisk dość punktowy nie była raczej planowana. No i te wszystkie rurki, które mamy w podłodze w kotłowni... Trociu najlepiej ułożyć bez palety wtedy nacisk trochę się rozłoży. Jak leży na palecie cisną wtedy punktowo tylko 3 płozy a tak na cały skrawek podłogi ciśnie. Nic się nie stanie, przecież fachowcy cement też sypali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 19.04.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Tak - składuję bez palet, bo jeszcze tego mi w kotłowni brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 22.04.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Te osoby które przesłały dane do wysyłki mogą spodziewać się dostawy pod koniec przyszłego tygodnia tj. przed pierwszym maja, chyba że auta ugrzęzną na dłużej pod kopalnią, wtedy może być mały poślizg.Dzień przed dostawą nasza pani zadzwoni i powiadomi wszystkich zainteresowanych. Na resztę danych czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 26.04.2011 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 (edytowane) Proszę kolegów: ssbau, futurs, Malawi, lucat o przesłanie danych do wysyłki bądź przekazanie informacji o rezygnacji z zakupu.Nie wiemy jaką ilość eko ściągnąć żeby nie robić nie potrzebnych zapasów. Edytowane 26 Kwietnia 2011 przez karoka65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crocodile79 02.05.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Witam mam pytanie czy wiadomo może kiedy jest planowana dostawa, bo rozumiem, że przed weekendem majowym to nie będzie. Chciałbym zaplanować sobie czas tak, żeby być dostępnym na czas dostawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 02.05.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Po weekendzie majowym zaczną się dostawy. Każdy zostanie powiadomiony telefonicznie.W miarę możliwości można będzie z panią która zajmuje się wysyłkami ustalić termin i mniej, więcej godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crocodile79 03.05.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Dziękuję za informację. To czekam na telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 07.05.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 No i kolejny weekend nastał a o dostawach cisza... coś wiadomo więcej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 07.05.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 No i kolejny weekend nastał a o dostawach cisza... coś wiadomo więcej?? Trociu dużo budowlanki idzie a jedno autko szlak trafił (złośliwość rzeczy martwych), Nie bój żaby, po niedzieli dostaniesz, wungla wystarczy na razie dla wszystkich do zimy daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 10.05.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Nie boję się. Nawet kaska już czeka w szufladzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts