arrow00 04.09.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Mają Bobrka ale jak pytałem był tylko luzem. Piekary się spiekały tylko nieznacznie mniej niż bobrek z zeszłorocznej jesieni. Jest to dla mnie bardzo podejrzane bo w zeszłym roku popiół z pieklorza z Piekar był zupełnie inny. Dzięki za info bo też myślałem o tym składzie. Mają Pieklorza bytomskiego ? Co było nieładnego w paleniu się tych innych Pieklorzy - spiekały się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 04.09.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Chłopaki wybaczcie że nie odpisuję ale mam taki zapierdziel w domu że jeszcze roboty nie skończyłem i nie o której skończę.Po niedzieli powinien być już trochę odbój.Na chwilę luknąłem tylko na forum, przerwa na fajkę hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
81marek 06.09.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 To i ja zapytam czy ktoś brał opał i poleca jakiś skład w okolicach Długołęki lub Oleśnicy ewentualnie Wrocław. Do Dobrzykowic też nie mam daleko, ale może coś sprawdzonego bliżej. Pozdrawiam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arrow00 08.09.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 To i ja zapytam czy ktoś brał opał i poleca jakiś skład w okolicach Długołęki lub Oleśnicy ewentualnie Wrocław. Do Dobrzykowic też nie mam daleko, ale może coś sprawdzonego bliżej. Pozdrawiam:cool: We Wrocławiu masz skład Szczepańskiego na Swojczycach. W zeszłym roku kupowałem w ich filii w Jelczu i nie było źle. W tym roku testowałem od nich kilka rodzajów węgla (z filii w Jelczu) i z Ekoreta byłem bardzo zadowolony. Karoka i jak z transportem ? Zima się zbliża Pozdrawiam, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boru 08.09.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Bylem w czwartek na tym skladzie w Dobrzykowicah. Generalnie wyglada OK. Nie widac, jakichs podejrzanych ruchow. Z tego co koles mowi to jest on bezposrdenim importerem z kopalni. Ceny:Bobrek 950Chwalowice 915Retopal 870Komorany 530transport gratis (W rozsadnych kiliometrach)duzy plus za worki polipropylenowe (ladnie przesycha)niby facet mowi, ze Ledvice tez moze miec ale wydaje mi sie, ze sciemnia i poprostu zapakuje Komorany jak ktos bedzie chcial miec Ledvice. Natomiast zastanawiam sie czy zamiast Ledvice nie wziazsc wlasnie Komoran. Niby wiecej siarki.. ale jak to sie przelozy na korozje pieca/podajnika ??? A kalorycznosc lepszsa i podobno duzo lepiej sie pali. W tym tygodniu jeszcze postram sie podjechac do Mirkowa i zrobic wywiad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 08.09.2012 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Natomiast zastanawiam sie czy zamiast Ledvice nie wziazsc wlasnie Komoran. Niby wiecej siarki.. ale jak to sie przelozy na korozje pieca/podajnika ??? A kalorycznosc lepszsa i podobno duzo lepiej sie pali. Co to znaczy, że lepiej się pali ? U mnie Ledvicki pali się super - bardzo łatwo go rozpalić i ma wysokie ciepło spalania, popiół jak z papierosa, tyle, że biały. Kupiłem dzisiaj na testy ten z Komoran i Pieklorza [w Jelczu] - za ok. 1,5 tygodnia powinienem mieć wyniki testów Komoran. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 08.10.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 hmmm ... coś mi się wydaje, że chyba o mnie zapomniano w dostawach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 08.10.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 aroow i trociu wy chyba mieszkacie w jednej miejscowości ?Dzisiaj rozmawiałem w końcu z kierowcą i był już załadowany, jutro będzie u mnie.Spakuję was obu i zawiozę jak będę mógł. Wiecie że jeżdżę zawodowo i tacho mnie trzyma.W tą sobotę jeździłem z wunglem także w tą nie mogę.Będzie dla was leżał na ZN, najlepiej w sobotę bym się bujnął do was ale następną.Retopal i Jaret Plus jest na bieżąco ale to co dla was jak pisałem będzie na 100% jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 08.10.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 hmmm ... coś mi się wydaje, że chyba o mnie zapomniano w dostawach ... Nie zapomniano, nie zapomniano, wiem że w tamtym roku wziąłeś więcej i jeszcze masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 08.10.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 A ja tam trzy lata paliłem Komoranami ( brakło ) i nie chcę innego czecha, Ledvickiego miałem trochę w tamtym roku na zamówienie i nie bardzo mi przypadł do gustum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 09.10.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Super - dzięki za wieści.Póki co siedzę w domu (kolejny potomek na pokładzie), tak więc w dowolnym momecie można podjechać w zasadzie. Ano mam jeszcze zapasa i do tego jeszcze właśnie uruchomiłem kominek, więc jest spoko, mniej nerwowo aniżeli lata wcześniej. Ale jakoś tak mi pusta wygląda ta przedziałka na węgiel pod wiatą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boru 09.10.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Ja w tym tygodniu kupuje Kormorany i chwalowice w Dobrzykowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 09.10.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Póki co siedzę w domu (kolejny potomek na pokładzie). No to widać że nie próżnowałeś tamtej zimy, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 10.10.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 No to widać że nie próżnowałeś tamtej zimy, heheano - coś trzeba było robić, aby się ogrzać :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 04.06.2014 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Podbijam temat bo może kogoś zainteresuje, że zająłem się sprzedażą ekogroszku - można podjechać wziąć na próbę po worku czy dwa do przetestowania. Mam 4 rodzaje: Wesoła, rosyjski, Komorany, Ledvice. Niebawem ruszę z testami w trybie lato i okaże się którym warto podgrzewać samo CWU - więcej info na suspenser.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts