atika 04.02.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Witam i mam pytanie jak w temacie. Chciałabym w łazience dla dzieci założyć fototapetę - mają ją specjalnie zalaminować, ale obawiam się, że pod tapetą będzie zbierać się i utrzymywać wilgoć, i że po roku fototapeta będzie do wyrzucenia, albo ściana w grzybie.Czy moje obawy są uzasadnione ?? W łazience będzie wentylacja mechaniczna, nie ma w niej okna. Proszę o wypowiedź, może jakieś zdjęcia tych którzy mają w łazience fototapetę, zwłaszcza od dłuższego czasu - jak się sprawuje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artis0 04.02.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 tez jestem zainteresowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artis0 05.02.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 no to nie pocieszyles. Slyszalem jednak ze sa jakies specjalne fototapety wlasnie do lazienek. Maja jakies zabezpieczenie przed wchlanianiem wilgoci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 05.02.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 jaksie mai z tego co pamietam za szyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 05.02.2011 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 jaksie ma i z tego co pamietam za szyba Z szybą u mnie nie wyjdzie, bo chcę u dzieciaków na całą ścianę - 2,3m x 2,7m - ale firmy pokrywają specjalnym laminatem do stosowania właśnie w łazienkach. Przy takiej wielkości tapety ten laminat to ok. 200zł. Więc chodzi mi o taką z laminatem i jej użytkowanie i wygląd po latach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 05.02.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 radzilabym na wnetrzach pytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.02.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 tapetę taką ma Kasiorek pooglądaj sobie dziennik http://forum.muratordom.pl/showthread.php?130292-w-stylu-retro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 05.02.2011 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Jeśli na wnętrzach będzie lepiej to proszę moderatora o przeniesienie tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts