Limonka78 04.02.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Witam, chciałabym w mieszkaniu, a dokładniej w kuchni zdjąć grzejnik, który strasznie mi zawadza w planowaniu zabudowy kuchennej i zstąpić go ogrzewaniem podłogowym. Nie mam dużej kuchni, ogrzewanie będzie max. na 4 m.kw. Mieszkanie jest w stanie deweloperskim. Czy moglibyście mi polecić kogoś na wykonanie takiego ogrzewania? Dodam tylko, że chodzi o Warszawę. Wdzięczna będę również za wszelkie uwagi dotyczące takiego ogrzewania. Czy da się "przerobić" ogrzewanie z grzejnika na podłogowe? Proszę o wyrozumiałość... jestem zupełnie zielona w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Limonka78 04.02.2011 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 naczytałam się właśnie o tzw. macie grzewczej. Jaka jest różnica pomiędzy ogrzewaniem pogłogowym, takim rozprowadzonym rurkami, a matą grzewczą? Czy cenowo wychodzi to porównywalnie? Czy przed położeniem płytek do maty również trzeba kuć posadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts