Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pies odgryzł mi rejestrację!!!

joanika

Recommended Posts

Mam ON, który namiętnie odgryza mi ramkę z tablicy rejestracyjnej, a co za tym idzie odpada mi tablica:( Zdarzyło się to już kilka razy, oczywiście za każdym razem kupuję nową ramkę. Garażu niestety nie posiadam, a parkowanie auta przy ścianie nic nie daje, bo i tak zawsze się gdzieś wciśnie i gryzie.Pies ma swoje zabawki, kości itd. Jak go tego oduczyć? Wiem, że to śmieszne, ale już wymiękam:(

Moze trzeba polubic ?:lol2:

Kazdy chyba ma swoje takie rozne . Nie mysle , zebys chciala oduczac go elektryka .

Moj Pablis ma fiola na punkcie otwierania drzwi do kotlowni .Taka widac jego uroda , ja widze kiedy idzie zeby otwierac i reaguje na zapas ostrym" nie wolno".

Na szczescie lubi tam wchodzic jak ja to widze .

Kradnie tez kapcie mojego Meza i nosi .Nie gryzie , nie niszczy , po prostu chodzi w te i nazad i nosi .

No ale zjadanie ramki troche bardziej jednak uciazliwe , jedyne co mi przychodzi do glowy to reagowac przed akcja , ale pewnie nie bedziesz siedziala kolo samochodu zeby zareagowac:D

rrmi zapobiec temu się nie da, poza tym pies mieszka na podwórku i o ile w dzień powiedzmy, że mogę go przypilnować to w nocy może robić co chce:(

Pawlo111 w jednym starym aucie już tak mam i dał spokój, ale gorzej z drugim nowszym:( A swego czasu miał taką zabawę, że wskakiwał na maskę samochodu (na szczęście tego starego) i stamtąd podziwiał okolicę - widok był przekomiczny:)

• 10 months później...