joanika 04.02.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Mam ON, który namiętnie odgryza mi ramkę z tablicy rejestracyjnej, a co za tym idzie odpada mi tablica:( Zdarzyło się to już kilka razy, oczywiście za każdym razem kupuję nową ramkę. Garażu niestety nie posiadam, a parkowanie auta przy ścianie nic nie daje, bo i tak zawsze się gdzieś wciśnie i gryzie.Pies ma swoje zabawki, kości itd. Jak go tego oduczyć? Wiem, że to śmieszne, ale już wymiękam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 04.02.2011 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Kup w sklepie weterynaryjnym specjalny spray, którego psy nie lubią, może pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.02.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Moze trzeba polubic ? Kazdy chyba ma swoje takie rozne . Nie mysle , zebys chciala oduczac go elektryka . Moj Pablis ma fiola na punkcie otwierania drzwi do kotlowni .Taka widac jego uroda , ja widze kiedy idzie zeby otwierac i reaguje na zapas ostrym" nie wolno". Na szczescie lubi tam wchodzic jak ja to widze . Kradnie tez kapcie mojego Meza i nosi .Nie gryzie , nie niszczy , po prostu chodzi w te i nazad i nosi . No ale zjadanie ramki troche bardziej jednak uciazliwe , jedyne co mi przychodzi do glowy to reagowac przed akcja , ale pewnie nie bedziesz siedziala kolo samochodu zeby zareagowac:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawlo111 05.02.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Polecam przynitować tablice do zdeżaka trzema nitami zrywanymi aluminiowymi.Kupiłem auto z tak przymocowanymi tablicami i nawet zdeżenie z innym nie oderwało ich od zdeżaka.Jstnieje tylko ryzyko że spodoba mu się inne menu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanika 05.02.2011 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 rrmi zapobiec temu się nie da, poza tym pies mieszka na podwórku i o ile w dzień powiedzmy, że mogę go przypilnować to w nocy może robić co chce:(Pawlo111 w jednym starym aucie już tak mam i dał spokój, ale gorzej z drugim nowszym:( A swego czasu miał taką zabawę, że wskakiwał na maskę samochodu (na szczęście tego starego) i stamtąd podziwiał okolicę - widok był przekomiczny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 15.12.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 no i co z pieskiem?dalej odgryza ramki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts