Mmelisa 04.02.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Witam mam kilka problemow: 1. dziennik budowy- zdjecia. Powklejalam je i ich teraz nie ma, nie wiem czy dobrze zrobilam wybierajac strone empikfoto.pl, jaka strona jest dobra i bezplatna na utworzenie galerii tutaj na Muratorze? ImageShack ponoc nie zawsze otwiera strony ze zdjeciami a fotosik ma limit na zdjecia. 2. Dlaczego po wpisaniu w google : wdzieczny m07 wyswietla sie inna strona z moimi watkami:dziennik i komentarze? dopiero po otwarciu tamtej strony pisze ze jesli chce sie wiecej przeczytac to wtedy podaja link do muratotra. Nie da sie tego jakos usunac,tak zeby wpisane slowa w google kierowaly tutaj na muratora? 3. W moim profilu mam utworzony a raczej przyklejony moj pierwszy post z dziennika budowy i nie moge go usunac! Informowana jestem ze nie mam do tego praw itp... 4. Co teraz z moim dziennikiem? czy zalozyc nowy i zdjecia powklejac na stronie jaka mi polecicie czy edytowac wszystko w obecnym dzienniku? Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.02.2011 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Nikt nic na ten temat nie wie? a tak sie cieszylam z tego dziennika a tu takie numery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 04.02.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Załóż sobie galerię np. na http://www.picasaweb.google.com Do profilu zerknę - na inne rzeczy nie mam wpływu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.02.2011 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 A czy da sie to usunac? ten dziennik w profilu? http://forum.muratordom.pl/entry.php?112315-Wdzięczny-M07-na-płycie i jezeli teraz zaloze album na picassaweb to mam te zdjecia wklejac poprzez edycje w moim dzienniku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 05.02.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts