śmig_śmigalska 05.02.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 (edytowane) Witam,tutaj proszę o wpisywanie komentarzy do dziennika "Kup pan cegłę, czyli nasze budowanie świata".Śmig- Śmigalska Edytowane 5 Lutego 2011 przez śmig_śmigalska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.02.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Dziś odkryłam nowy dziennik i aż gęba mi się sama raduje, gdy czytam zgrabny tekst, z poczuciem humoru, bez którego budować się nie da Trzymam kciuki za jak najszybsze rozpoczęcie budowy i powodzenia. Zapisuję sobie Kup pan cegłę do ulubionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalumet 12.02.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Witam niezły styl pisania co do przeniesienia WZ to obowiązuje okres 30 dni określa to KPA przechodziliśmy przez to samo i to było nic w porównaniu z oczekiwaniem na PnB powodzenia w szybkim rozpoczęciu budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 13.02.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Witaj! Tez się tu przeniosłaś. I tez parterowy i podobny stopień zaawansowania Będę zaglądała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śmig_śmigalska 14.02.2011 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 O dzięki za dobre słowo. Śmigalska rozczuliła się do łez, co uniemożliwiło jej kontynuowanie wpisu trzymajcie za nas kciuki (Śmigalscy są w grupie wiekowej, w której wzrasta w tempie geometrycznym ryzyko choroby wieńcowej). Oby tylko im żyłka nie strzeliła w czasie kolejnej wizyty w urzędach:lol2: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.02.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Nie gadaj tyle, sama jestem sporo dalej za Twoją grupą wiekową .... i cholesterol ostatnio bardzo się mi rozbuchał A jak dużo ganiasz to tylko dla zdrowia lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śmig_śmigalska 16.02.2011 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 cholesterol???/ czy to coś pochodnego od jasnej cholery? jeśli tak, to mamy rozbuchany nad wyraz A teraz serio: Śmigalska ma zboczenia jadlospisowe; jajec unika, wypieka sama chleby i żre otręby z wkładką nasionkową. Na czerwone mięso Śmig musi robić zapisy A ganiać to i owszem. Na drugie Śmigalska ma Pędziwiatr ( bohater kreskówki- niejaki struś)- nie mylić ze środkiem leczniczym na wzdęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śmig_śmigalska 16.02.2011 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Aha, zapomniałam napisać: wczoraj mieliśmy romantyczny wieczór we dwoje przy.......dziennku budowy Gosiek 33 )))))))))))))))))))) A w nocy śniły się piekne drzewa. Wielce relaksujące to było . Rozczuliły nas pierwsze święta )))))))))))i bujany fotel. Śmigalska też o takim marzy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.02.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Aha, zapomniałam napisać: wczoraj mieliśmy romantyczny wieczór we dwoje przy.......dziennku budowy Gosiek 33 )))))))))))))))))))) A w nocy śniły się piekne drzewa. Wielce relaksujące to było . Rozczuliły nas pierwsze święta )))))))))))i bujany fotel. Śmigalska też o takim marzy:P Oj żeby aż takie wrażenie na kimś zrobić, to ho, ho Aż mi siem oczy spociły ze wzruszenia, takiego komlimenta jeszczem nie słyszała a marzyć trzeba, tylko dokładnie czego się chce wiedzieć należy struś pędziwiatr, znam takiego, mnie już praca przed kompem usadziła, co na dobre mi nie wychodzi. Jajek jem mało, za to słodyczy duuuużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.02.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Doczytałam... i przepis na mufinki cynamonowo- jabłkowo- migdałowe poproszę. Ja robię głównie żurawinowe+ przemycam skórkę pomarańczową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śmig_śmigalska 16.02.2011 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Przepis na mufinki cynamonowo- jabłkowo-migdałowe Tutaj Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.02.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 pędzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.03.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Czy dobrze zrozumiałam, że czekacie już na Pnb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śmig_śmigalska 06.03.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Dobrze:D Zaczęliśmy odliczać 65 dni )))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.03.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 To kciuki zaciskam http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQCZxqC6jz0UzPXEhRq2xcM778pwHAxji68a2dJt-47BOkHjVCD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śmig_śmigalska 08.03.2011 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.03.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Architekt prawdę rzecze, nie ma chyba takich na tip top, jak masz tylko 5 to wcale nie jest dużo Panie w urzędzie są od tego by błędy wychwytywać, aby głupoty potem nie podpisać wyrażając zgodę na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śmig_śmigalska 21.03.2011 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Jasne- każdy inwestor wręcz marzy, żeby do projektu budowlanego wstawiać dzieła kioskarza, pana ze stacji benzynowej lub pasterza z hal. Dziś się dowiedziałam, że uprawnienia związane z budownictwem i projektowaniem instalacji trzeba odnawiać co roku- koszt kole 600 zeta. Coś słabo to państwo ufa naszym umiejętnościom- skoro uważa, że po roku wiedza i umiejętności związane z projektowaniem domu o małym gabarycie -odfruwają w kosmos. Ale coś trzeba robić, żeby zająć miejsce w szarym ogonie państw przyjaznych swoim obywatelom. Przecież ona z mapki powinna odczytać, że nie ma kolizji z linią energetyczną. Miejscowość jest mała- projekty robi ściśle określona grupa klikorga osób- rzeczywiście tak trudno stwierdzić, czy mają one uprawnienia? Czepiam się- wiem- ale to cholernie wkurzające chcieć coś zrobić, a napotykać na swojej drodze albo kolekcjonerów pieczątek, albo mapek (wciąż tych samych, ale w różnej cenie), albo oświadczeń, zaświadczeń lub podpisów. Pozdr. Ś-ś )))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.03.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Ktoś musi bulić, by ktoś inny mógł zarobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 11.08.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Aż się uśmiechnęłam jak zobaczyłam powrót po tylu miesiącach milczenia Słabe to pocieszenie ale ja zaczynałam z papierami w styczniu i ciągle jeszcze nie mam pnb - bynajmniej nie przez mój brak zaangażowania Będę odwiedzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts