sara 07.12.2004 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Gratulacje Saro! Powodzenia w "UCIECZCE" i w pisaniu dziennika Moja "ucieczka" już się zakończyła. Mieszkam od 3 miesięcy w swoim nowym domu!!! Muszę wam się przyznać, że bałam się czy napewno w przeciągu pół roku uda nam się postawic dom i zamieszkać w nim (postawilismy wszystko na jedną kartę). Ale udało nam się i bardzo się cieszę. Niestety przez te pół roku nie miałam internetu, więc nie mogłam pisać dziennika budowy, dzielić się kłopotami i radościami, jak również szukać porad. Mogę jedynie obiecać, że jak "dorobię" się aparatu to porobię zdjęcia i je pokażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziemowit 08.12.2004 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Witam Bardzo dziękuję za tak szybką i wyczerpującą odpowiedź. Najbardziej interesuje mnie sprawa tych schodów. My też chcemy w przyszłości mieć możliwość zagospodarowania poddasza i rozważaliśmy umieszczenie schodów w salonie tak jak proponuje autor projektu, co według nas nie jest idealnym wyjściem. Myślałem, że nie da się ich zmieścić w przedpokoju, a Ty piszesz, że jakoś się udało. Gdzie je umieściliście?Mamy zamiar budować, (jeśli oczywiście sfinalizujemy kupno działki) w Gminie Lesznowola (powiat Piaseczno), a jak na razie mieszkamy w Warszawie.Byłoby wspaniale gdybyśmy mogli obejrzeć Twój domek. To jednak, co innego patrzeć na coś na planie, a zobaczyć na własne oczy. Gdybyś była tak miła i zdecydowała się na ‘najazd obcych’ podaję mój: e-mail [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts