odaro 05.02.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Spodobały mi się pewne płytki gresowe na podłogę, które są wykończone w pół polerze i zadzwoniłem do producenta czy te płytki będę się nadawać do pomieszczenia użytkowego jakim jest gabinet lekarski. Klasa ścieralności była OK ale otrzymałem odpowiedź że płytki w pół polerze mogą być trudne w utrzymaniu czystości. Nie bardzo to rozumiem niby dlaczego ale taką odpowiedź dostałem od producenta tej płytki. Jakie macie doświadczenia z płytkami pól polerowanymi. Wszyscy sprzedawcy twierdzą że takiego problemu nie będzie. Czy lapato oznacza płytkę pół polerowaną ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkala2 20.02.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 trochę dziwi mnie ta odpowiedź bo ja swoich lappato nie zamieniła bym na żadne inne. Uważam są najłatwiejsze w utrzymaniu. Mało tego mam klientów którzy położyli płytki lappato w białym kolorze w biurze i są zachwyceni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 20.02.2011 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 trochę dziwi mnie ta odpowiedź bo ja swoich lappato nie zamieniła bym na żadne inne. Uważam są najłatwiejsze w utrzymaniu. Mało tego mam klientów którzy położyli płytki lappato w białym kolorze w biurze i są zachwyceni. Niestety ale producent cały czas to potwierdza zresztą już za kilka lat sam będę wiedział bo jednak te płytki kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts