Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Spodobały mi się pewne płytki gresowe na podłogę, które są wykończone w pół polerze i zadzwoniłem do producenta czy te płytki będę się nadawać do pomieszczenia użytkowego jakim jest gabinet lekarski.

Klasa ścieralności była OK ale otrzymałem odpowiedź że płytki w pół polerze mogą być trudne w utrzymaniu czystości. Nie bardzo to rozumiem niby dlaczego ale taką odpowiedź dostałem od producenta tej płytki.

Jakie macie doświadczenia z płytkami pól polerowanymi. Wszyscy sprzedawcy twierdzą że takiego problemu nie będzie.

Czy lapato oznacza płytkę pół polerowaną ???

• 2 weeks później...
trochę dziwi mnie ta odpowiedź bo ja swoich lappato nie zamieniła bym na żadne inne. Uważam są najłatwiejsze w utrzymaniu. Mało tego mam klientów którzy położyli płytki lappato w białym kolorze w biurze i są zachwyceni.
trochę dziwi mnie ta odpowiedź bo ja swoich lappato nie zamieniła bym na żadne inne. Uważam są najłatwiejsze w utrzymaniu. Mało tego mam klientów którzy położyli płytki lappato w białym kolorze w biurze i są zachwyceni.

Niestety ale producent cały czas to potwierdza zresztą już za kilka lat sam będę wiedział bo jednak te płytki kupiłem.