lulkas 06.02.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Poważny wypadek Kubicy. Śmigłowiec zabrał go do szpitala Jadący Skodą Fabią S2000 w rajdzie Ronde di Andora kierowca Formuły 1 Robert Kubica miał na pierwszym odcinku specjalnym Val Merula wypadek - poinformowali organizatorzy. słyszeliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 06.02.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 slyszalem, no i co ?kubica jest ubezpieczony wiec makaroniarze maja niezly zarobek, przelot, badania i inne duperelemam nadzieje ze po 2 tygodniach bedzie normalnie trenowal w F1, czego mu serdecznie zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 06.02.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 slyszalem, no i co ? kubica jest ubezpieczony wiec makaroniarze maja niezly zarobek, przelot, badania i inne duperele mam nadzieje ze po 2 tygodniach bedzie normalnie trenowal w F1, czego mu serdecznie zycze Nie sadze ze wyzej post byl rozsadny, Kubica jest w stanie ciezkim, caly rok pewnie rechabilitacja, zreszta pewnie za kilka godzin bedzie podana informacja o stanie Kubicy oraz przebytej operacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 06.02.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Tu jest wszystko na bieżąco: http://sport.onet.pl/na-zywo/relacje/4166180,komentarze.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 06.02.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Nie sadze ze wyzej post byl rozsadny, Kubica jest w stanie ciezkim, caly rok pewnie rechabilitacja, zreszta pewnie za kilka godzin bedzie podana informacja o stanie Kubicy oraz przebytej operacji. piszesz o rozsadku moim, czy rozsadku kubicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bal1719506920 08.02.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 O co wy się spieracie ? - każdy ma jakieś hobby -nie można mu zabraniać czy trzymać za kratkami od wyścigu do wyścigu- oby nam zdrowiał szybciutko i mógł robić dalej to co kocha -z pożytkiem dla kibiców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 09.02.2011 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Kubica to kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 09.02.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 O co wy się spieracie ? - każdy ma jakieś hobby -nie można mu zabraniać czy trzymać za kratkami od wyścigu do wyścigu- oby nam zdrowiał szybciutko i mógł robić dalej to co kocha -z pożytkiem dla kibiców Nikt sie nie spiera, tylko dziwnie sie czyta o kasie i wszytkim innym nie zwiazanym bezposrednio z Robertem. Bardzo sie ciesze z wiadomosci naplywajacych z Wloch. Za miesiac powinnismy wiedziec jak dokladnie przebiega rehabilitacja i jak sprawna ma dlon Kubica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 11.02.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 O co wy się spieracie ? - każdy ma jakieś hobby -nie można mu zabraniać czy trzymać za kratkami od wyścigu do wyścigu- oby nam zdrowiał szybciutko i mógł robić dalej to co kocha -z pożytkiem dla kibiców wydaje mi się że nie do końca jest tak. team inwestuje w takiego roberta ogromne miliony i płaci mu miliony. za to chcieli by, żeby pan robert siedział na d... i se krzywdy nie zrobił w tak ryzykownych rajdach. za takie piniondzory można na kilka lat się powstrzymać co nie? teraz pan robert ma problem bo (nie znam się ale przypuszczam) że kaska zamiast płynąć będzie tylko skapywać, w dodatku jego fotel zajmie ktoś inny równie dobry i oby nie okazał się lepszy. wiesz ja też mam hobby za które dałbym się pokrajać (wędkarstwo) ale przyszły na świat dzieci. oczywiście mógłbym je trochę zaniedbać i co 2 tyg. wyskoczyć z koleżkami na weekend. tylko, że czuję się w jakiś sposób do czegoś zobligowany i rybki parę lat muszą poczekać. robertowi oczywiście z całego serca życzę powrotu do formy i oby nam dostarczył jeszcze wielu wrażeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bal1719506920 11.02.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Poczytaj wywiad w La gazzetta dello sport -nie pojechał na rajd tylko dla przyjemności...Kto zastąpi Kubicę- chyba Heidfeld -nie jest on kierowcą klasy Roberta, to samo dotyczy Pietrova i Senny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 11.02.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 uczestniczył w rajdzie czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bal1719506920 11.02.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 O tym czy odłożenie wędkarstwa na potem było dobrym pomysłem dowiesz się jak dzieci wyrosną .... ja tam popieram-tutaj i teraz bo później może nie być już takiej możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 11.02.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 no i wychodzi twoja odpowiedzialność.na marginesie dodam, że wychowywanie dzieci to nałożony na nas obowiązek nic nie mający wspólnego z tym kogo i jak wychowasz. dzieci trzeba wychować niezależnie jak ci za to potem odpłacą (kwestia wychowania). ale może jak będziesz miał dzieci to zweryfikujesz swoje poglądy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bal1719506920 11.02.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 no i wychodzi twoja odpowiedzialność. na marginesie dodam, że wychowywanie dzieci to nałożony na nas obowiązek nic nie mający wspólnego z tym kogo i jak wychowasz. dzieci trzeba wychować niezależnie jak ci za to potem odpłacą (kwestia wychowania). ale może jak będziesz miał dzieci to zweryfikujesz swoje poglądy. Na mnie nikt nie nakładał "obowiązku" wychowania dzieci- nikt nie zostawił mi pod drzwiami i nie powiedział teraz wychowuj. Jeśli ktoś chce mieć dzieci to rozmawia na ten temat z partnerem-ką i działają w temacie. Mówienie o obowiązku w kontekście emerytalnym-żeby miał kto na nas pracować też jest bzdurą-nie zafundował bym tej roli swoim dzieciom. Nie wiem o chodzi z tym obowiązkiem -rozwiń bo nie mogę się ustosunkować. To że ktoś chce realizować swoje pasje nie czyni z niego nieodpowiedzialnego- każdy ma swój model życia -nie znam nikogo na tyle mądrego by mógł wskazać który model jest lepszy -nie ma złotej recepty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 11.02.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 przeczytaj jeszcze raz mojego posta #9 może zrozumiesz. teraz renault pluje sobie w brodę, że nie podpisało z zawodnikiem odpowiedniej klauzuli zakazującej ekstremalnych hobby. tak zrobiły inne teamy i teraz nie mają kłopotu. nawiązując do tematu dzieci. nie wciskaj mi w usta kontekstu emerytalnego. ja podałem przykład a jeśli nie wiesz co to jakikolwiek obowiązek to po co rozmawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bal1719506920 11.02.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 przeczytaj jeszcze raz mojego posta #9 może zrozumiesz. teraz renault pluje sobie w brodę, że nie podpisało z zawodnikiem odpowiedniej klauzuli zakazującej ekstremalnych hobby. tak zrobiły inne teamy i teraz nie mają kłopotu. nawiązując do tematu dzieci. nie wciskaj mi w usta kontekstu emerytalnego. ja podałem przykład a jeśli nie wiesz co to jakikolwiek obowiązek to po co rozmawiać. Prostuję -Fernando Alonso wrócił właśnie z nart w Dolomitach- więc nie wszyscy -nie wszyscy .... Pomijam Marka Webbera w zeszłym sezonie .... W kontekście dzieci nie rozumiem słowa obowiązek- to chęć -albo chce się mieć dzieci albo nie- decyduję tylko 2 osoby. Nie rozwinąłeś o co ci chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 11.02.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 kolego chęć chęcią a obowiązek w takim przypadku pojawia się automatycznie. dodam konstytucyjny obowiązek. mam ci przedstawić inny przykład obowiązku? tylko pewnie też go będziesz negował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bal1719506920 11.02.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Nie mam zamiaru się spierać- obowiązek był następstwem chęci posiadania dzieci ... to jasne. Ale obowiązek kojarzy mi się w Polsce z "bykowym" - państwo nakazywało bycie w związku ) Ja jestem jednak za całkowitą wolnością -jak i Iquitos ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 16.02.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 i w taki oto sposób wątek zszedł na... manowce jak z tą żarówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts