Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wnetrze - Krakow i okolice

Gość Łukasz__F

Recommended Posts

Gość Łukasz__F

Witam wszytkich. Mam kilka pytan do was a szczegolnie do osob z krakowa i okolic .

Zaczynam wykanczac wnetrze mojego domku i tak naprawde nie iwem od czego zaczac. Obecny stan to zrobione wylewki i tynki (tradycyjne) pomalowane z pierwszego (na bialo).

Podpowiedzcie co dalej ? Podlogi ? drzwi? schody? kominek?

Mama do wydania na dzien dzisiejszy ok 50 tys zl.

A moze poradzic sie jakiegos architekta? Jakies namiary na kogos z krakowa lub z miast osciennych - tylko nie interesuje mnie jakis Leonardo daVinci :D co bierze 200 zl z m2 .

Kto mi zrobi kominek jakie podlogi ? Panele ? Jakie drzwi , podobaja mi sie z firmy Diere ( czy cos takiego) tylko ze kasa troche spora , ok 1400 zl z oscieznica.

Szukam tez firmy ktora sie zajmuje produkcja barierek ze stali, ma zamiar zrobic schody z drewna (stopnie) a reszte z kamienia(marmur) a balustrade z metalu z drewniana porecza.

Wracajac do archotekta to potrzebuje zeby zrobil projek lub tylko doradzil w sprawie podlogi ,schodow , dobral kolory i zaprojektow salon , korytarz , antresole , w sumi ok 100 m2.

A teraz z innej beczki : Jesli mam wylewke na rownym poziomie to bedzie sie dalo polaczyc płytke gresowa z panelem?

Dzieki wszytkim za kazda informacje ,naprawde bede wdzieczny za kazda pomoc.