Gość Łukasz__F 26.02.2004 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Witam wszytkich. Mam kilka pytan do was a szczegolnie do osob z krakowa i okolic . Zaczynam wykanczac wnetrze mojego domku i tak naprawde nie iwem od czego zaczac. Obecny stan to zrobione wylewki i tynki (tradycyjne) pomalowane z pierwszego (na bialo). Podpowiedzcie co dalej ? Podlogi ? drzwi? schody? kominek? Mama do wydania na dzien dzisiejszy ok 50 tys zl. A moze poradzic sie jakiegos architekta? Jakies namiary na kogos z krakowa lub z miast osciennych - tylko nie interesuje mnie jakis Leonardo daVinci co bierze 200 zl z m2 . Kto mi zrobi kominek jakie podlogi ? Panele ? Jakie drzwi , podobaja mi sie z firmy Diere ( czy cos takiego) tylko ze kasa troche spora , ok 1400 zl z oscieznica. Szukam tez firmy ktora sie zajmuje produkcja barierek ze stali, ma zamiar zrobic schody z drewna (stopnie) a reszte z kamienia(marmur) a balustrade z metalu z drewniana porecza. Wracajac do archotekta to potrzebuje zeby zrobil projek lub tylko doradzil w sprawie podlogi ,schodow , dobral kolory i zaprojektow salon , korytarz , antresole , w sumi ok 100 m2. A teraz z innej beczki : Jesli mam wylewke na rownym poziomie to bedzie sie dalo polaczyc płytke gresowa z panelem? Dzieki wszytkim za kazda informacje ,naprawde bede wdzieczny za kazda pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Łukasz__F 26.02.2004 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 ZApomnialem zapytac , jak myslicei co potanieje a co podrozeje po wejsciu do UE - oczywiscie chodzi mi o wykonczenie domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.02.2004 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Ja mogę Ci polecić kogoś kto zaprojektuje łazienkę. Ceny: mała-700,00 zł, duża 1000,00 zł. Rozrysuje kafle, ew. sufity podwieszane. Projekt z wizualizacją. Projektuje także podłogi tzn. układ płytek.Daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wglenn 27.02.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 http://w2architekci.com/page_4.html sprawdź może pomogą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts