mati2460 06.02.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 witam mam taki problem o tuż na zamurowanym wejściu do komina w pokoju(od pieca kaflowego) po kilkunastu latach pękł tynk. Jak się pali w piecu ta ściana jest nieco ciepła a chciał bym skuć ten tynk i położyć nowy lecz obawiam się czy nie odważy ta gorączka tego świeżego tynku. Proszę o rady co ja moge zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 06.02.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 witam mam taki problem o tuż na zamurowanym wejściu do komina w pokoju(od pieca kaflowego) po kilkunastu latach pękł tynk. Jak się pali w piecu ta ściana jest nieco ciepła a chciał bym skuć ten tynk i położyć nowy lecz obawiam się czy nie odważy ta gorączka tego świeżego tynku. Proszę o rady co ja moge zrobić Poczekaj z tynkowaniem jak przestaniesz palić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts