Edyta Ż 06.02.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Witam.Ostatnio pojawił się temat w Celowniku a potem w Interwencji - uciążliwego sąsiedztwa i bezradności otoczenia.Sprawa dotyczy głośnych całonocnych dyskotek w sąsiedztwie.Napiszcie-czy ktoś z Was ma taki problem?Mieszkam bezpośrednio przy Remizie Strażackiej i jestem zupełnie bezsilna.Dyskoteki odbywają się co piątek sobota niedziela i wszystkie święta kościelne.sprawa jest nie do zniesienia.Napiszcie czy ktoś ma taki problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 08.02.2011 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Dziękuję za link.Jest istotny. prawdziwy.anika bardzo współczuję-ale zapewniam Cię Twój problem jest poważny-ale Twoi problematyczni osobnicy nie robią Ci "kupek"pod bramą ani na pewno nie uprawiają głośnego seksu na Twoim ogrodzeniu. Myślę jednak ,że problem mamy wspólny-jak u siebie żyć spokojnie? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 09.02.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Ja mam z kolei bar z mini hotelem po sąsiedzku z moją działką. Czasami też jest głośno, ktoś grila zrobi.., seksu nie ma, na szczęście g...wna pod bramą nie robią i działa ten przybytek sezonowo, więc da się wytrzymać. Współczuje Ci koleżanko. ...mnie kosciol wybudowano prawie ze "za plotem"(ja tam pierwsza hah bylam) i co mam powiedziec?dzwony od 6 rano,spiewy,kiedy jest cieplo przy otwartych drzwiach,a to wszystko kilka razy dziennie,a w niedziele to od rana do nocy kazde slowo z kazania slysze Anika - Ale ty musisz być strasznie pobożna, zapewne rzucasz cytatami z biblii...., a najważniejsze nie musisz chodzić do Kościoła, tylko okno otwierasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 09.02.2011 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 ale za to w nocy mozna pospac No właśnie i tego Ci zazdroszczę.... Ale w sumie to niedziele i Ty i ja mamy aktywne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts