bednar3 07.02.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Cześć, chciałem się zapytać czy macie jakieś rozwiązanie na zbyt krótki wąz do słucjawki trzy otworowej? Z tego co udało mi się dowiedzieć to w bateriach 3 otworowych wąż jest połączony z mieszaczem w inny sposób niż przy standardowych bateriach z prysznicem ( jeżeli się nie mylę to przez gwint metryczny). Problem dotyczy baterii 3 otworowej firmy Dante Magnolia, byłem w hurtowni i niestety nie produkują ani dłuższych węży, ani żadnych przedłużek, o to samo pytałem w Castoramie i też lipa. Może zetkneliście się z takim problemem i macie ciekawe rozwiązanie. Z góry dzięki. PozdrawiamBednar3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 08.02.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 kup dwa węże i połącz nyplem jak nie pasuje jakiś standardowy np. elektryczny, to idź do tokarza z tymi wężami i Ci dotoczy taki nypel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts