pietus 08.02.2011 01:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 WitamMam taki problem. Na stole w kuchni mam taką szybę plastikową z takim wzorkiem, to samo mam zamiast normalnej szyby szklanej w drzwiach. Pod nieobecność rodziców troszkę imprezowałem i ta szyba mi się przypaliła. Cciałbym to odkupić tylko nie wiem jak to się nazywa. Szukałem po necie i znalazłem taki coś jak plexi tyle że to jest bez wzroku a u mnie jest. Ktoś może wie jak to się zwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blokno 08.02.2011 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Witam Mam taki problem. Na stole w kuchni mam taką szybę plastikową z takim wzorkiem, to samo mam zamiast normalnej szyby szklanej w drzwiach. Pod nieobecność rodziców troszkę imprezowałem i ta szyba mi się przypaliła. Cciałbym to odkupić tylko nie wiem jak to się nazywa. Szukałem po necie i znalazłem taki coś jak plexi tyle że to jest bez wzroku a u mnie jest. Ktoś może wie jak to się zwie? To chyba się nazywa po prostu szyby plastikowa (??), a mozna kupić w każdym większym markecie budowlanym. Ja kupowałem w OBI. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 08.02.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Może chodzi o witraż na plexi? Nie spotkałem.. albo to plexi z ornamentem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts