Lataren 08.02.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Witajcie potrzebuję pomocy otóż zdecydowałem się zamiast tynku w łazience (gdzie będzie tylko wc+umywalka) przykleić zielone płyty GK tylko teraz jak to zrobić tzn wiem, że trzeba wysmarować kelejem itp ale na co zwrocić uwagę przy ustawianiu ich przy ścianie na pewno na pion poziom ale jak wyprowadzić narożnik? Czy ma ktoś może jakieś fot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laschlo 09.02.2011 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Poszukaj na stronach Rigipsu lub Knaufa maja dośc dokładne poradniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wielkijacek 09.02.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 http://www.sklepbat.pl/edane/Asort/Katalog/CE1352_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lataren 21.02.2011 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 No tak wiem że to jest do narożnika ale z zewnątrz a jak wyoprowadzić kąt między scianmi na płycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 21.02.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 No tak wiem że to jest do narożnika ale z zewnątrz a jak wyoprowadzić kąt między scianmi na płycie?A jak będą wykończone te ściany? Ja w niektórych miejscach wklejałem taśmę papierową z wkładką metalową. Teraz bym wklejał tylko taśmę papierową (o ile taka jest na rynku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lataren 21.02.2011 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Jak ustawić kąt między płytami tak aby był jak najbardziej zbliżóny do 90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 21.02.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 no najlepiej to chyba kątownikiem np stolarskim...http://images.budujesz.pl/full/3382_0_f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts