SAVAGE7 08.02.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 tzn. ile kosztuje nioska... znaczy na ile wycenić stratę po niosce? sąsiadka nie chce powiedzieć ile powiedzieć. ponoć dobrze się niosła. jakieś typy, sugestie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 08.02.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 tanio,nawet jak zaplacisz z okladem http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=nioska&order=p&change_view=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 08.02.2011 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 kurde tylko tyle??? wstyd tyle dać. a może ktoś wie na ile wycenić taką stratę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 08.02.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Rozjechałeś, czy Twój pies zadusił? Proponuję oddać nioskę w naturze + butelczynę na zgodę. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 08.02.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 tez tak myslelepiej pojechac na targ i odkupic kure(dwie?),zeby oszczedzic sasiadce drogipoza tym patrzac na cene,to sasiadka gotowki moze nie chciec przyjac,tak zwyczajnie grzecznosciowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.02.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 tylko nie myl kury z kogutem a jak chcesz zrobić frajdę, to droższe kury też istnieją http://allegro.pl/kogut-karzelek-lapciaty-miraflerek-koguty-kury-i1447439562.html http://allegro.pl/kochiny-olbrzymy-kurki-kury-i1438350180.html Są też po 200 Podobno bardzo dobrze niosą orpingtony ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 08.02.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 o ile sasiadka bedzie umiala docenic taki prezent zeby nie powiedziala"panie...costa mi tu za cudoka przyniesly,zabierajta to se do swoi chalupy" przepraszam jakby co siasiadke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 08.02.2011 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 no racja... jakby przeliczyć to co proponuje amika to za kurę mogę dać 20 jajek po 70 gr. sie sąsiadka nie ucieszy. tak myślałem 40 dychy jej podrzucić... kurde szkoda, że kobita w wieku moich rodziców bo bym coś w naturze pomyślał. hmmm ale córkę ma niczego i w dodatku wolną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.02.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 idz na rynek, kup dwie młode kurki (ale wypierzone, żebyś z kogutem nie pomylił ) i już Nawet u mnie czyli w mieście, nie ma problemu z kupnem kur Albo jeszcze lepiej - poświęć się, weź babkę na rynek, niech sobie sama kupi a ty zapłacisz. przy okazji sobie zakupy zrobi i transport wraz z silą noszącą za friko będzie miała i już jest baza do dobrych stosunków sąsiedzkich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 08.02.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 ile kosztuje kura? to zalezy, czy zywa, czy spłaszczona kołem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 08.02.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Kup dwie kury, to i bez butli się wtedy obędzie, a i sąsiadka będzie zadowolona.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 08.02.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 A wogóle co się z tą kurą stało? Pies, samochód? Czy obiad na szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 08.02.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 a kura miała może dzieci lub inną rodzinę bo jeszcze rentę przyjdzie Ci płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.02.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 No właśnie. Najbardziej mnie interesuje, co zrobiłeś z kurą Kup dorodne dwie żywe kurki, przyozdób kokardkmi, do tego pół litra i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 08.02.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 teraz SAVAGE ma niezly orzech do zgryzienia i musi poswiecic czas,aby zapoznac sie z nieznanym gatunkiem i zglebic temat, Fakt, mogą mu królika wcisnąć... Po rynku chodzi facet, prowadzący na łańcuchu niedźwiedzia i każdemu sprzedającemu zagląda pod kapelusz, patrząc przenikliwie w oczy. Wreszci ktoś go pyta. - Panie, kogo pan szuka? - A szukam tego sk....syna, co mi dwa lata temu tego chomika sprzedał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 08.02.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 teraz SAVAGE ma niezly orzech do zgryzienia i musi poswiecic czas,aby zapoznac sie z nieznanym gatunkiem i zglebic temat,coby nie zostac na targu oszukanym i zakupic odpowiednie nioski,z ktorymi nie wyleci od sasiadki z tym nie jest tak źle. jak byłem mały to babcia nauczyła mnie hmmmm... macać kury, która ma jajko a która nie. a z tą kurą to ciekawa historia: patrzę przez okno a tu mój naprawdę mały kajtek przyniósł kurę pod furtkę (jeszcze żyła). odpowiedzialność kazała mi się przyznać. w sumie to od tej sąsiadki kupuję jajka. potem jeden sąsiad mówi mi, że widział jak tą kurę lis tarmosił a moja psina ja odbiła. może trza się było nie ujawniać? wyszło by na lisa. ale po prawdzie to wina mojego kundla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 08.02.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 se dziury w siatce załataj kolego, bo jak ta Twoja psina jakiegoś dzieciaka uj..bie , to będziesz miał większe problemy.... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 09.02.2011 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 racja kolego. psa wychowywał mój papcio, znaczy nie wychowywał i teraz są problemy. ogrodzenie załatane ale on ucieka przy otwieraniu bramy podczas wyjeżdżania autem. chyba trza go będzie w kojcu osadzić... sie papcio zapłacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.02.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 wczoraj widziałam małego kundla, który przelazł GÓRĄ przez bramę sąsiadów. A ja się zastanawiałam, dlaczego oni go tak ciągle luzem puszczają Mały kundel, mnie nie przeszkadza, że sobie chodzi ale boję sie, żeby pod samochód nie wpadł, czasem u nas jacyś idioci jeżdżą, którzy nie wiedzą, ze tu i dzieci i zwierzyna na ulicy się bawi. Pewnie sobie wyobrażają, że w podmiejskiej dzielnicy willowej to nie do pomyślenia hi hi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 13.02.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Hm.. dlaczego w lisa nie wierzę? A z sąsiadką się bracie dogadaj choćby przez wzgląd na jej córkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts