Gość krewetka 08.02.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 czy ktos posiada kuchnie z frontami LUPUS ? jak sie sprawują? interesują mnie zwłaszcza mdf ( fooliowany lub lakier) oraz front Klara 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi1977 08.02.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Podpinam sie pod temat. Widzialem tylko w salonie i wygladaly super. Mnie interesuja forniry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 17.02.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 oj, chyba mało popularne fronty, nikt nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 18.02.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 to świetne fronty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
StJoseph 18.02.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Posiadam część szafek z frontami Polygloss firmy Lupus, kuchnia jest nowa, także mogę jedynie powiedzieć, że ładnie się prezentują i łatwo czyszczą, co do wytrzymałości itp wyjdzie z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 29.06.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 up, naprawdę nikt nie posiada kuchni z frontów Lupusa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia176 29.06.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Ja mam ich fronty w kuchni - 3 lata temu robiliśmy mały lifting i wymieniałam tylko fronty w meblach kuchennych. Nie pamiętam jak się nazywają moje fronty ale to mdf imitujący dąb. Fronty są bardzo ładne, mają bardzo naturalny kolor i usłojenie, wiele osób było przekonanych, że to drewniane fronty . Jestem bardzo zadowolona, fronty są starannie wykonane, po 3 latach wszystko jest nadal OK, polecam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 29.06.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Mieliśmy zrobioną kuchnię i szafę wnękową z płyty Lupus trawa morska w poprzednim mieszkaniu. Po 5 latach nic się z nimi nie działo, łatwo czyściło. Jedynie blat z Lupusa przy brzegach w najbardziej używanych miejscach lekko zaczynał się wyszczerbiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts