madazlotko 12.08.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Witaj Adamie. Jak tylko znajdziesz chwilkę wklej zdjęcia jestem ciekawa jak teraz wygląda Wasz domek. pozdrawiam ps. u mnie poszło jak przeciąg. Po miesięcznej przerwie od zalania fundamentów majster we wtorek ruszył dalej. Dziś wylewał wieniec w garażu, jutro pewno w dalszej części. W przyszłym tygodniu przejeżdża teriva. Miło patrzeć jak mury rosną Już widzę moją kuchnię i brzozy za oknem w salonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gadi 30.08.2011 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Dzisiaj weszli tynkarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gadi 05.09.2011 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Tynkarze poszli w piątek wieczorem Wnioski - jest ok. Przygotowanie podłogi do instalacji wodnych in progress. Nauczyłem się kłaść papę termozgrzewalną Do tego musiałem kupić palnik, pożyczyć butlę. Nie jest to trudne, ale męczące i trzeba się zdrowo napocić dosłownie i w przenośni. Rękawiczki nieodzowne - GRUBE!!!. Dzisiaj i jutro kończę papować podłogę, potem folia 2 x 0,3, następnie styropian, instalacje wody i ogrzewania no i wylewki. Jak wszystko się uda, za dwa tygodnie wejdą wylewkarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madazlotko 06.09.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 pytanko - jakie tynki? kładzione maszynowo? ile za robotę? pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gadi 12.09.2011 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Gipsowe, maszynowe - Knauf. W kotłowni i w łazience cementowe. Z materiałem 25pln w tym narożniki, listwy apu. Był budowlaniec, oglądał, powiedział, że ładnie zrobione. Dół zrobili w cztery dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gadi 13.10.2011 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Instalacje wod-kan, co, płaszcz do komi nka zrobione, wylewki wylane w ostatnią sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts