Emili123 04.07.2014 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Nie no, jak gryll to tylko robimy go na prawdziwym, napędzanym węglem!!! a jak już nie mamy wyboru to gryll elektryczny, patelnia gryllowa to jakaś poracha. wiem co mowie bo dorastałem w Texas! Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maroka 16.07.2014 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Jestem za grillem elektrycznym gdyż ten jest zdrowszy niz normalny i mozna sobie grzeszyc ile się chce. Sama mam taki z sieciówki, juz nawet nie pamietam której i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pajęczyna 11.02.2016 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Nie uważam dań robionych na patelniach grillowych jako za dania z grilla. Grill musi mieć węgie i musi to być ogrzewane ciepłem pochodzącym z drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Griszenko 04.04.2016 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Elektryczny grill kontaktowy lub płyta grillowa to świetny pomysł, ale dobrze jeśli spełnia kilka warunków: [moderowano]. Ryflowanie zapobiega przywieraniu, termostat przegrzaniu a antypoślizgowe nóżki różnym wypadkom, o które w kuchni nietrudno. Edytowane 27 Maja 2016 przez finlandia link reklamowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
home_lover 26.03.2020 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 a ja mam patelnię grillową żeliwną. wytrzymuje wszystko i to jakaś bzdura, że patelnie grillowe nie potrzebują tłuszczu. nie ma patelni beztłuszczowych! są takie, na których można używać mniej oleju, ale to nie znaczy, ze wcale... do smażenia na patelni do grillowania używamy tłuszczu, ale ten tłuszcz nie wchłania się cały do potrawy, bo pozostaje w tych rowkach patelni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.03.2020 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Potrawy nie wchłaniają tłuszczu gdy tenże ma stosowną temperaturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann_knast 22.04.2020 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Osobiście mam dobre doświadczenia z patelnią grillową. Mam patelnię z powłoką ceramiczną-marmurową. Bardzo dobrze się sprawdza, chociaż teraz nie używam jej zbyt często. Na początku robiła furorę w rodzinie i testowaliśmy jej możliwości na wielu różnych produktach i za namową dzieciaków udało nam się nawet zgrillować jajko, chociaż smakowało dziwnie Nic do niej nie przywiera, ciepło równo się rozprowadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.