Tomek-P 08.02.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Witam Planuje zmieniać okna, i szukam okien PCV, w przystępnej cenie i dobrej jakości(wiem że nie ma takich co by były tanie i rewelacyjnej jakości), opini na temat oknoplusa jest sporo i wiem że są ok, ale jak jest z innymi okienkami??Również chodzi o montarz bo też jest ważny!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdzisław_Kraj_ 05.09.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Bardzo proszę o opinie i informacje na temat dealera firmy OKNOPOL w Wyszkowie, szczególnie interesują mnie montaż, terminowość, itp...Dziękuje za pomoc.Pozdr.ZK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmgruch 06.09.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 podepne sie pod temat - czy ktoś posiada jakieś doświadczenie z firmą PAGEN i jej oknami z PCV?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witekgo 07.09.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 dobra firma i mile doswiadczenie mam z ta firma moim zdaniem nie roznia sie wcale od oknoplusa a cenowo wychodzi taniej przynajmniej mi tak wyszlo mila obsluga montaz tez bez zarzutow jak na razie wszystko ok a mam okna okolo 7 miesiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmgruch 09.09.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 witekgo a jakie masz te okna Pagenu - jaki profil ARTE, bluEvolution, TermoEvolution? Jaki pakiet szybowy (ile szyb, jakie współczynniki przenikania)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witekgo 10.09.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 ja mam ad arte pakiet trzyszybowy podobno u=0,7 kolor ciemny orzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszkonrad 13.10.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 (edytowane) Witam Planuje zmieniać okna, i szukam okien PCV, w przystępnej cenie i dobrej jakości(wiem że nie ma takich co by były tanie i rewelacyjnej jakości), opini na temat oknoplusa jest sporo i wiem że są ok, ale jak jest z innymi okienkami??Również chodzi o montarz bo też jest ważny! Pozdrawiam Ja szczerze polecam firmę Justa (www.justa.pl) - obecnie już najstarszą w Małopolsce. Sciągaliśmy od nich okna nad samo morze (Zachodniopomorskie) i zdarza się, że ludzie dzwonią domofonem i pytają skąd wzięliśmy tak piękne okna. Jakość też bardzo dobra, pracują na systemie VEKA. Żeby uswiadomić że to nie jest spam - w załączniku zdjęcie naszego domu w Międzywodziu. Edytowane 13 Października 2012 przez tomaszkonrad literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 14.10.2012 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 widać ludzie nad polskim morzem jak nie ma pogody zachwycają się nawet takimi błahymi rzeczami jak okna z veki a nie lepiej wysłać ich do podziwiania jeziorka w międzywodziu;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszkonrad 27.05.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Tam nie ma jeziorka;) Ps sorry, że taki stary post odgrzebuję, ale wziąłem się za dziennik budowy i spis ostatnich dwóch lat życia:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts