sbednarska 08.02.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Witam. Przez ostatni miesiąc intensywnie przeglądam oferty deweloperów w Warszawie. Przyznam szczerze że wszystko to jest dla mnie czarna magia, umowy, notariusz, wpis do hipoteki itp. Miałabym duża prośbę o pomoc. O wyjaśnienie mi wszystkich aspektów kupna mieszkania na rynku wtórnym. Jedną z najciekawszych ofert posiada Dom Developer na osiedlu Derby, lokalizacja najbardziej mi pasuje. Jak wygląda z nimi współpraca? Czy są chętni do negocjowania m2? Czy opóźniają termin oddania mieszkania? Czy trzeba kupować miejsce parkingowe które kosztuje 20 tys? Na co powinnam uważać? Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaPy 23.02.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Mam ogromną prośbę do wszystkich zainteresowanych zakupem mieszkania, lub osób które kupiły mieszkanie w ostatnim czasie.Agencja e-ffectica.pl w której mam przyjemność pracować, przeprowadza ankietę pokazującą postrzeganie reklamy internetowej firm deweloperskich przez Internautów. Jeśli znajdziecie 2-3 minuty wolnego czasu, gorąco zachęcam do wypełnienia ankiety na:http://moje-ankiety.pl/respond-5893.htmlSerdecznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asto 17.11.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 czasem warto skorzystać z porady pośrednika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodanm 29.09.2015 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 (edytowane) Wydaje mi się,że jednak lepiej jest kupić mieszkanie na rynku pierwotnym. Szczególnie jeśli zależy Wam na wysokim standardzie .Takie mieszkanie o wiele łatwiej jest wyremontować. Poźniejsze koszta utrzymania są również o wiele niższe z uwagi na to,że są to lepsze technologie budownictwa. W Warszawie powstaje wiele nowych inwestycji. MOim zdaniem jedną z ciekawszych są mieszkania na MODEROWANO Bardzo dobry standard i jak na tę okolicę przystępne ceny. Edytowane 27 Października 2015 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts