kaczorek212 08.02.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 tak czytam o tych wszystkich izolacjach poziomych,przeciwwilgociowych, i zastanawiam się czy stopa schodów wewnętrznych betonowych wylana razem ze schodami nie będzie podciągac wilgoci z podłoża? jeżeli tak , to w jaki sposób można to zminimalizowac? w tej chwili mam wylany chudziak , tak że nie jest chyba za póżno na ewentualne poprawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 09.02.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 A schody będą wylewane na chudziaka?czy na końcową wylewkę? (bo nie wiem jak to się robi)Ja chudziaka malowałem dysperbitem i kładłem grubą folię (z wywinieciem na ściany) - powinno wystarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczorek212 09.02.2011 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 schody mam wylane razem ze stopą i pierwszym stropem , czyli jest to ciągłośc bez żadnej izolacji. do tego jesienią wylałem chudziaka i tak to teraz wygląda. zastanawiam sie czy nie trzeba będzie skuc chudziaka dookoła stopy i wymalowac jej jakimś mazidłem. czy w ogóle stopa bez izolacji to duży błąd? jeżeli tak to prosze o porady, z góry dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 09.02.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Też mam stopę schodów wylaną bez żadnej izolacji, nic tamtędy nie podciąga. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fubek84 09.02.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 To nie błąd, wilgoci podciągać ci nie będzie. spokojnie możesz to tak zostawić.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 09.02.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Jeżeli już masz zrobione to trudno będzie coś poprawiać. Ja zaplanowałam izolację stopy schodów i pod kominek, i zrobiłam ją z papy. Miałam wątpliwości, czy przez chudziak nie będzie jednak podciągania wilgoci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczorek212 10.02.2011 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 w takim razie zostawiam to tak jak jest. dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts