shyster 09.02.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Witam, od roku mam problem z jedną ze ścian w nowym bloku. Podczas zeszłorocznej zimy pojawił się mały zaciek w rogu sufitu, następnie zaczęły się pojawiać bąble. Obejrzałem to z inspektorem nadzoru, okazało się, iż sąsiad z góry nie wykończył poprawnie balkonu, niedbale położył kafle. U mnie wszystko jest zasilikowane itd. Podobno woda weszła w mury i przebiła izolację, teraz mam problem i mam pytanie: jak można z tym zawalczyć? Myślę, że ponowne malowanie niczego nie rozwiąże. Czy ktoś miał już takie doświadczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s9 pat 09.02.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 zaczac od interwencji u sasiada. inaczej to walka z wiatrakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grch 09.02.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Co z tego jak u siebie zrobisz jak sąsiad ma spaprane. Tak jak Kolega wyżej zacznij od sąsiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts