walerianczyk 09.02.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Witam jestem w trakcie budowy domu mam juz podlogowke ale niemam narazie kotla czy jest cos co moge narzanie wstawic zeby ogrzac posadzki mam tylko prad i wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 09.02.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 ale chodzi o to,zeby sie podlaczyc do podlogowki czy ogrzac pomieszczenia ogolnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 09.02.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Przepływowy elektryczny np. Kospel. pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walerianczyk 09.02.2011 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 chodzi o to zeby uruchomic podlogowke zeby wygrzac posadzke ogolnie bedzie pompa ciepla ale to pozniej a mosze miec uruchomiana na krotko podlogowke teraz na remont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walerianczyk 09.02.2011 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 jeszcze jedno woda jest na zewnatrz budynku:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 10.02.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Wodą z zewnątrz możesz jakoś napełnic uklad a podłączony przypływowy możesz zostawić na zawsze jako zapas mocy gdyby pompa nie dała rady. pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts