bale7 09.02.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Jestem nowy więc nie wiedziałem za bardzo gdzie umieścić en wątek ale do rzeczy . Czy spanie w pomieszczeniu z grzybem na ścianie ma jakieś konsekwencje zdrowotne ponieważ jestem sportowcem a więc tym bardziej mi zależy żeby to wiedzieć wiedzieć ? Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość zibik_eng 09.02.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 google przestały działać??? Długotrwałe życie z grzybkiem może skutkować astmą, zakażeniem grzybicznym oskrzeli albo płuc lub całkowitym zejściem śmiertelnym.... a tak pozatym to "nie przejmuj się".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bale7 09.02.2011 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 a jak konkretnie temu zaradzić tzn usunąć go bo różnych preparatów próbowałem i po dłuższym czasie i tak wszystko od nowa wracało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawlo111 09.02.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 A może by tak zacząć walczyć z grzybem?Zawsze to też jakieś wyjście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bale7 09.02.2011 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 no łózko przy ścianie stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.02.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 grzyb nie jest bez powodu. Na pewno jak się bedzie duzo grzać i wietrzyć, to bedzie lepiej, ale najlepiej go usunać. Moze sciana przemarza? Nie piszesz, czy to blok czy kamienica czy dom. Czy na dole ktoś mieszka, czy sciany ocieplone, jakie okna, wentylacja, ile stopni w pokoju. Konsekwencje spania z grzybem już ci napisali. Najbardziej lajtowa wersja to ciagłe choroby dróg oddechowych, pośrodku astma i różne grzybicze zapalenia płyc, na końcu rak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość zibik_eng 09.02.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 a jak konkretnie temu zaradzić tzn usunąć go bo różnych preparatów próbowałem i po dłuższym czasie i tak wszystko od nowa wracało Zlikwidować przyczynę... stosowanie preparatów (tzw marketowych) przypomina pudrowanie trupa... skuteczna chemia jest droga (dla szarego kowalskiego bardzo droga) i wymaga odpowiednich środków ochrony (ciała i dróg oddechowych) przy aplikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 10.02.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Podobno po grzybkach to jest fajnie, kolorowo świat się widzi.... , a tak na poważnie EZS Ci dobrze opisała choroby spowodowane przez grzyba, więc nie zwlekaj tylko usuń przyczynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 10.02.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Już tak nie starszcie bo się zaraz wyprowadzi. W krótkim okresie nic Ci nie bedzie, ale na stałe lepiej go nie zostawiaj. Zdzieraj, czyść, pucuj, susz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts