tom soyer 27.02.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 choc temat czesto poruszany to nie zebarany do kupy. teraz powoli by sie przydal. pewnie nie tylko ja bede wdzieczny za wypewlniona ankiete.pozdrawiam forumowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 27.02.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Witam Mam drzwi od stolarza. Początkowo szukałem po "fabrykach", ale zawsze było jakieś "ale". Wreszcie znalazłem takie jakie chcieliśmy, ale kosztowały ... 1900 zł . Stolarz mi zrobił ten sam wzór za 570 zł ... A nam się zajebiście podobają. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom10 27.02.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 do Benicioczy moglbys napisac o jakie drzwi chodzilo i czy rzeczywiscie nie odbiegaly od tych "fabrycznych", ew kontakt na priv do tego stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 27.02.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Witam Mam drzwi od stolarza. Początkowo szukałem po "fabrykach", ale zawsze było jakieś "ale". Wreszcie znalazłem takie jakie chcieliśmy, ale kosztowały ... 1900 zł . Stolarz mi zrobił ten sam wzór za 570 zł ... A nam się zajebiście podobają. Pozdrowienia B. Umnie podobnie Mam od kilku dni drzwi drewniane pełne sosnowe malowane z szybami z uszczelkami pomalowane na kolor dębu.Wykonane bardzo solidnie. Jak się dobrze targuje to za nie wymiarowe bez dopłaty. Narazie jestem zadowolony .Próbuję wstawiać, Ale szlag mnie trafia przez murarzy i tynkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 02.03.2004 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 widze ze generalnie zamawiacie u stolarza. czy dlatego ze chcecie miec drzwi z litego drewna czy dlatego ze macie indwidualne projekty/pomysly na drzwi? czy cena/jakosc stolarska jest az tak godna zaufania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 02.03.2004 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Mam drzwi z Excellent-a, stamtąd tez parapety i półeczki, taki komplet ciemna wiśnia, wyglądają bardzo elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 02.03.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Ja też mam Excellent'a. Czekają na montaż więc na razie mogę tylko powiedzieć, że jestem zadowolona z ich wyglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.03.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 A czy mozecie prosze podac mi jakies www tego Excellenta z oferta ? Jak szukam to znajduje tylko o nagrodach jakie otrzymali. Anula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 02.03.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 http://www.excellent.com.pl Wybrać dział "okna i drzwi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Ja mam Interdoory - wiśnia chyba Manhattan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 02.03.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Ja mam Interdoory - wiśnia chyba Manhattan No to nieźle jedne drzwi kosztują z ościeżnicą ok 1500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 02.03.2004 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 porta jest chyba rownie solidna i jednak tansza. najbardziej mnie jednak intryguje to ze chcialbym miec drzwi lekkie i nie wygladajace na drewniane a jednoczesnie solidne. czy takie drzwi potrafi zrobic stolarz? te stolarskie drzwi zawsze kojarza mi sie z ikeowwskim wzornictwem mebli sosnowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 02.03.2004 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 porta jest chyba rownie solidna i jednak tansza. najbardziej mnie jednak intryguje to ze chcialbym miec drzwi lekkie i nie wygladajace na drewniane a jednoczesnie solidne. czy takie drzwi potrafi zrobic stolarz? te stolarskie drzwi zawsze kojarza mi sie z ikeowwskim wzornictwem mebli sosnowych. Spróbuję umieścić zdjęcia to będzie można zobaczyć .My wybraliśmy te robione ponieważ jak ogłądałem te fabryczne to w wielu przypadkach nawet na wystawie nie prezentowały się one solidnie brzegi były przetarte i zniszczone i zaczeliśmy się zastanawiać co bedzie za kilka lub kilkanaście lat. U mego brata rok temu odnawialiśmy kilkunastoletnie dzwi i po opaleniu kilku warstw farby, przeszlifowaniu i pomalowaniu wyglądają prawie jak nowe. Poza tym podobają się nam akurat takie jak wybraliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Padre 02.03.2004 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Inka1: Ile placiliscie za jedne drzwi? Chodzi mi o rzad wielkosci ceny, a na stronach tego nie ma. Wlasnie poszukujemy drzwi wewnetrznych, wiec jakbys cos blizej napisala na temat tych drzwi bylbym wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.03.2004 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 ja zamówiłam drzwi u stolarza...drewniane i w niczym nie przypominaja takowych ikeowskich ...moj stolarz rzachnął by sie na takie porównanie drzwi cały komplet łacznie ze szcotkami na dole całe drewnaine nie tylko ramiak i zybki które sie nie tłuką i jak dziecko przeleci paluchami to nie widac sladów 1300 zł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.03.2004 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 W sumie to dzięki Forumowiczom w ogóle pomyslałam o stolarzu i dzięki Wam za to. Zamówiłam drzwi u stolarza- dębowe z dębową ościeżnicą + montaż- cena 1000zł (wzór prosty- bez udziwnień, z udziwnieniami- 1300zł). Szybki, zawiasy- mój koszt. Z początku wybrałam Porta- zadecydowała cena ok.700zł. Jednak są bez porównania z drzwiami z pełnego drewna. Poza tym ten sam stolarz wykona mi również meble do kuchni- również dąb. Przykładowe fronty, które przyniósł do oglądnięcia wręcz mnie zachwyciły. Cena również niczego sobie ok.6000. Kuchnia o wymiarach 3m na 4m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 03.03.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Drzwi firmy Klimek&Klus sa piekne, szkoda tylko, ze takie drogie...Interdoor tez robi ladne drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 03.03.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Inka1: Ile placiliscie za jedne drzwi? Chodzi mi o rzad wielkosci ceny, a na stronach tego nie ma. Wlasnie poszukujemy drzwi wewnetrznych, wiec jakbys cos blizej napisala na temat tych drzwi bylbym wdzieczny. hm... tak dokładnie to ja już nie pamiętam (ale mogę sprawdzić na fakturze) ale gdzieś ok. 1500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.03.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Ja mam Interdoory - wiśnia chyba Manhattan No to nieźle jedne drzwi kosztują z ościeżnicą ok 1500zł Manhatany są laminowane i kosztują ok. 1200 zł. Interdoory fornirowane są droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Padre 03.03.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Dzieki Inka1 za informacje.Mam 12 drzwi do obsadzenia i probuje znalezc cos dobrego i niedrogiego. Aha, jeszcze jedna sprawa. Czy macie sytuacje, gdzie drzwi montowane sa w scianie, ktora z jednej strony ma grubosc np. 11 cm a z drugiej 30 cm? W takiej sytuacji zdaje sie nie da sie zastosowac oscieznicy regulowanej? Jak rozwiazywaliscie taki problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts