Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

drzwi wewnetrzne

ktore z nich polecacie  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. ktore z nich polecacie

Recommended Posts

• 4 weeks później...

Wlasnie i ja jestem w momencie zakupu drzwi, niestety na tym etapie krucho juz u nas z kasa :(

Powiedzcie mi czy jest szansa znalezc jakies sensowne drzwi wewnetrzne z oscieznica zawiasami itd czyli komplet w cenie do 1000 zl ?

Ewentualnie prosilbym na priwa o jakies namiary na stolarza z okolic Warszawy, bo z tego co przeczytalem u stolarzy robiliscie drzwi za polowe ceny. Potrzebuje narazie tylko 4 sztuki wiec na rabaty raczej liczyc nie moge.

Z gory dzieki za wszelka pomoc.

pozdrawiam

A.

Wlasnie i ja jestem w momencie zakupu drzwi, niestety na tym etapie krucho juz u nas z kasa :(

Powiedzcie mi czy jest szansa znalezc jakies sensowne drzwi wewnetrzne z oscieznica zawiasami itd czyli komplet w cenie do 1000 zl ?

Ewentualnie prosilbym na priwa o jakies namiary na stolarza z okolic Warszawy, bo z tego co przeczytalem u stolarzy robiliscie drzwi za polowe ceny. Potrzebuje narazie tylko 4 sztuki wiec na rabaty raczej liczyc nie moge.

Z gory dzieki za wszelka pomoc.

pozdrawiam

A.

Witam

Jest producent drzwi koło Łomży, wykonuje drzwi drewniane pełne malowane, z szybkami z zawiasami czyli komplet w cenie ok 700.oo. My kupiliśmy 10 szt. takich drzwi i jestem w trakcie ich montażu. Jeśli taka odległość odpowiada to mogę poszukać danych, chociaż słyszałem że sprzedają w wielu miastach może i w Warszawie.

Ja polecam drzwi z Sokółki (sklep firmowy w Wawie - obok Macro na Białołęce). Nie jest to może high-tech, ale na mój gust są porządne i niedrogie. Ościeżnica regulowana do 12 cm około 200zł, samo skrzydło 80-tka około 250-350zł, wykończenie w szybach matowych 150zł, srebrne szyldy, kolor buk - i jest fajny efekt za stosunkowo nieduże pieniądze. Sam posiadam już dwa lata, poleciłem już kilku osobom - są zadowolenia.

No i najważniejsze - jak na razie wytrzymują harce mojego "drapiącego" :D bokserka. Pozdr.

• 3 weeks później...

Heh, na razie nie oddam glosu w ankiecie, zeby nie zapeszyc, bo finalizuje kontrakt w wielkich bolach...

Drzwi od stolarza odpadly od razu. Zaden stolarz nie chce sie podjac zrobienia ich tak, zeby byly calkiem gladkie, a przy tym nie wazyly kosmicznie. Dlatego beda fornirowane. Jak juz beda, to napisze skad i jakie.

• 2 years później...
Heh, na razie nie oddam glosu w ankiecie, zeby nie zapeszyc, bo finalizuje kontrakt w wielkich bolach...

Drzwi od stolarza odpadly od razu. Zaden stolarz nie chce sie podjac zrobienia ich tak, zeby byly calkiem gladkie, a przy tym nie wazyly kosmicznie. Dlatego beda fornirowane. Jak juz beda, to napisze skad i jakie.

To skad i jakie?