krakers 03.03.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Na pierwszej kondygnacji mam drzwi Lutostanskiego, bardzo ładnie wykończone (cena 1 drzwi z ościeżnicą ok. 1400 PLN), natomiast na poddasze właśnie zamówiłem Porty model Cordoba (troszeczkę tańsze ok. 750 PLN za kpt.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ariakan 26.03.2004 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Wlasnie i ja jestem w momencie zakupu drzwi, niestety na tym etapie krucho juz u nas z kasa Powiedzcie mi czy jest szansa znalezc jakies sensowne drzwi wewnetrzne z oscieznica zawiasami itd czyli komplet w cenie do 1000 zl ? Ewentualnie prosilbym na priwa o jakies namiary na stolarza z okolic Warszawy, bo z tego co przeczytalem u stolarzy robiliscie drzwi za polowe ceny. Potrzebuje narazie tylko 4 sztuki wiec na rabaty raczej liczyc nie moge. Z gory dzieki za wszelka pomoc. pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 26.03.2004 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Podoba mi się Porta na szerokich ościżnicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 26.03.2004 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Wlasnie i ja jestem w momencie zakupu drzwi, niestety na tym etapie krucho juz u nas z kasa Powiedzcie mi czy jest szansa znalezc jakies sensowne drzwi wewnetrzne z oscieznica zawiasami itd czyli komplet w cenie do 1000 zl ? Ewentualnie prosilbym na priwa o jakies namiary na stolarza z okolic Warszawy, bo z tego co przeczytalem u stolarzy robiliscie drzwi za polowe ceny. Potrzebuje narazie tylko 4 sztuki wiec na rabaty raczej liczyc nie moge. Z gory dzieki za wszelka pomoc. pozdrawiam A. Witam Jest producent drzwi koło Łomży, wykonuje drzwi drewniane pełne malowane, z szybkami z zawiasami czyli komplet w cenie ok 700.oo. My kupiliśmy 10 szt. takich drzwi i jestem w trakcie ich montażu. Jeśli taka odległość odpowiada to mogę poszukać danych, chociaż słyszałem że sprzedają w wielu miastach może i w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel P. 26.03.2004 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Ja polecam drzwi z Sokółki (sklep firmowy w Wawie - obok Macro na Białołęce). Nie jest to może high-tech, ale na mój gust są porządne i niedrogie. Ościeżnica regulowana do 12 cm około 200zł, samo skrzydło 80-tka około 250-350zł, wykończenie w szybach matowych 150zł, srebrne szyldy, kolor buk - i jest fajny efekt za stosunkowo nieduże pieniądze. Sam posiadam już dwa lata, poleciłem już kilku osobom - są zadowolenia. No i najważniejsze - jak na razie wytrzymują harce mojego "drapiącego" bokserka. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszw 14.04.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Mam drzwi Porty - model Toledo w okleinie dębowej. Zamówiłem oscieznce Prestige i calosc po prostu rzuca na kolana wszystkich co nas odwiedzaja. Komplet 1 szt. okolo 1100 zł. Montaz - 100 zł za sztuke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 14.04.2004 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Ja już prawie jestem zdecydowany na drzwi drewniane firmy Budrex. Byłem oglądać w salonie i wyglądają bardzo ładnie. Cenowo porównywalne z Portą okleinowaną drewnem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doki 14.04.2004 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Heh, na razie nie oddam glosu w ankiecie, zeby nie zapeszyc, bo finalizuje kontrakt w wielkich bolach...Drzwi od stolarza odpadly od razu. Zaden stolarz nie chce sie podjac zrobienia ich tak, zeby byly calkiem gladkie, a przy tym nie wazyly kosmicznie. Dlatego beda fornirowane. Jak juz beda, to napisze skad i jakie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 22.02.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Heh, na razie nie oddam glosu w ankiecie, zeby nie zapeszyc, bo finalizuje kontrakt w wielkich bolach... Drzwi od stolarza odpadly od razu. Zaden stolarz nie chce sie podjac zrobienia ich tak, zeby byly calkiem gladkie, a przy tym nie wazyly kosmicznie. Dlatego beda fornirowane. Jak juz beda, to napisze skad i jakie. To skad i jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doki 22.02.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 A pisalem o tym wtedy w innym watku. Dewro. Nawet zdjecia byly pomieszczone, skrytykowano wtedy, ze to "drzwi jak dla zyrafy".[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts