aga724 09.02.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Jak w temacie - poszukuję solidnej firmy- projekt i wykonanie ( rekuperacja GWC odkurzacz centralny) na terenie woj.zachodniopomorskiego ( okolice Koszalina, Kołobrzegu). Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soohy5 02.02.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Jak w temacie - poszukuję solidnej firmy- projekt i wykonanie ( rekuperacja GWC odkurzacz centralny) na terenie woj.zachodniopomorskiego ( okolice Koszalina, Kołobrzegu). Z góry dziękuję. POLECAM!!! Zachodniopomorskie Centrum Wentylacji PAJOS. U mnie wykonali rekuperacje w oparciu o Brink 300 i łącznie 12 punktów naw-wyw. Działa już 4 rok i nic nigdy sie nie stało. Kanały sztywne zaizolowane, wydatki wciąż takie same jak przy instalacji. Cena była najniższa sposród wszystkich wykonawców i troche sie obawialismy z żoną o jakosć wykonania, ale bezpodstawnie. Dostalismy szczegółową umowę z której się wywiązali w 100%. No i instalacja wciąż na gwarancji. Mam nr jak komus potrzebny 726 377 161, mają też strone http://pajos.home.pl/strona-glowna/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 02.02.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 POLECAM!!! Zachodniopomorskie Centrum Wentylacji PAJOS. U mnie wykonali rekuperacje w oparciu o Brink 300 i łącznie 12 punktów naw-wyw. Działa już 4 rok i nic nigdy sie nie stało. Kanały sztywne zaizolowane, wydatki wciąż takie same jak przy instalacji. Cena była najniższa sposród wszystkich wykonawców i troche sie obawialismy z żoną o jakosć wykonania, ale bezpodstawnie. Dostalismy szczegółową umowę z której się wywiązali w 100%. No i instalacja wciąż na gwarancji. Mam nr jak komus potrzebny 726 377 161, mają też strone http://pajos.home.pl/strona-glowna/. Twoja rado-reklama po 2 latach to o kant doopy potłuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerado28 03.02.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Jak to jest, że zachwalają najczęściej TYLKO osoby z kilkoma postami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sopell 17.03.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 szukam rekuperacji w okolicach szczecina i trafilem na zcw pajos i te wypowiedzi na forum i smiac mi sie chce. szukajac firm w internecie zawsze staram sie sprawdzic z kim mam do czynienia i tak samo zrobilem z zcw pajos i okazuje sie ze jak wynika z wczesniejszych postow pana soohy5 to ta firma, ktora dziala od 13.02.2013 r. założyła 4 lata temu rekuperacje w domu który zaczał budowac w lipcu 2011 r. DOBRE Uważajcie na takie firmy bo łatwo dać się naciagnać CEIDG najlepszym sposobem na pseudo fachowców!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZCW PAJOS 25.05.2013 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 firma, ktora dziala od 13.02.2013 r. założyła 4 lata temu rekuperacje w domu który zaczał budowac w lipcu 2011 r. DOBRE Uważajcie na takie firmy bo łatwo dać się naciagnać CEIDG najlepszym sposobem na pseudo fachowców!!! Szanowny panie sopell, ZCW Pajos rzeczywiscie zostało zarejestrowane w lutym br. jednakże od kilku ładnych działalismy na rynku pod ogólną nazwą usług budowlanych, a Pajos było nazwą nieformalną. Po podziale spółki otworzylismy ZCW Pajos i działamy juz tylko w branży wentylacji. Myslę ze najlepszym sposobem na sprawdzenie firmy jest rozmowa w cztery oczy i poznanie referencji, a nie wyciaganie pochopnych wniosków ze szczątkowych informacji jakie są dostępne na internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts