imported_Bernaśka 25.11.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Witam serdecznie! Jako nowicjusz na forum muratora -mam wiele pytań -pewnie na większość gdzieś jest odpowiedź -ale jeszcze nie ze wszystkim się połapałam Mam wielkie zapytanie, ogromną prośbę -czy może Ktoś z Państwa orientuje się czy w okolicach Zielonej Góry -powstał gdzieś dom: Benedykt III ?? -czy mogę prosić o jakieś zdjęcia -stanu faktycznego domku? -ogólnie jakie mają Państwo opinie na temat Benedykta III ?? Niecierpliwie czekam na jakieś informacje A i gratuluję każdemu kto ma już swój wymarzony domek! Ja aktualnie marzę i czekam na realizację tych marzeń Pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga724 09.02.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Czy ktoś jest obecnie na wstępie budowy? My właśnie zaczynamy prace ziemne, chetnie wymienię się doświadczeniami na kolejnych etapach budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 07.03.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Witam Ja mam zamiar budowac Benedykta III zapraszam do mojego dziennika budowy oraz na wątek forum "Benedykt II - wszystkie opinie mile widziane", gdzie jest więcej wielbicielek Benka w różnych wersjach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana14 22.09.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Mamy zamiar mieszkac w B3 (niedaleko W-wia), obecnie zalatwiamy dokumentacje. Chcielibysmy jednak moc obejrzec taki gotowy dom lub jego realizacje , potrzebujemy porad , uwag czy spostrzezen. Wdzieczna jestem za Wasze odpowiedzi.Serdecznie pozdrawiamAnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts