Christo24 10.02.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 (edytowane) x Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez Christo24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 10.02.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Pierwsza jest taka, że z przepisów wynika, że wedle własnego uznania mogę stawiać sobie ogrodzenie pół metra od granicy celem konserwacji. Ogrodzenie możesz stawiać w granicy. Kosztami może ale niestety nie musi ponosić też sąsiad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Christo24 10.02.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 No tak, ogrodzenie mogę sobie postawić, ale po pierwsze ja będę za nie odpowiedzialny oraz w razie przypadku kiedy sąsiadowi nie będzie się ono podobało będę musiał je rozebrać. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 11.02.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Z doświadczenia wiem, że jak to postawisz zanim pojawi się sąsiad to nic Ci nie zrobi. Ogrodzenie z paneli drewnianych ma dwa walory: daje trochę intymności oraz można to przenosić jak klocki lego.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts