mixmon 10.02.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Witam,Zwracam się z prośbą do Forumowiczów!! Nabyłam niedawno mieszkanie w niewielkim bloku należącym do wspólnoty mieszkaniowej. Jest to mieszkanie na parterze. Powyższe kontygnacje posiadają jak ja to nazywam "wypustki balkonowe" do mojego mieszkania istnieje możliwość dobudowy balkonu. Teren przed oknem jest duży i płaski. Chciałabym aby był to balkonik wykonany z drewna na podporach aby jaknajmniej obciążac konstrukcję ścian. Nie wiem jak mam sie zabrac za takie działanie. Czy ktoś zna podobną sytuację?? Wyczytałam juz troche, że musze zgłosić sie do Wspólnoty Mieszkaniowej aby wydali odpowiednią uchwałę, napewno będe potrzebować zgody mieszkańców. Czy ktoś wykonywał coś podobnego ?? Proszę o jakieś podpowiedzi w tej sprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 12.02.2011 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 przede wszystkim zgoda wspolnoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts