palestynczyk 10.02.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Przekopuje internet i nigdzie nie moge znaleść jakiś polecanych mających dobra opinie Firm budujących domy w szkielecie drewnianym z kujawsko pomorskiego wiec prosze was użytkowników tego forum o pomoc. Nie chodzi mi tu o zadna reklame czy samo reklame chodzi mi o osoby które budowały w kujawsko pomorskim swoje szkieletory i mogo smialo polecic dana firme. Z góry dziekuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
palestynczyk 13.02.2011 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Czyli jak widze problem jest uzasadniony . Mimo ze licznik przegladania rośnie brak jakiejkolwiek odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbarka9 24.02.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Jeśli podoba ci sie nasz domek mogę przesłać namiar na wykonawce.http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b22aeade61484eb7.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
QBELEK 25.02.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Aktualnie stawiają u nas szkieletorka cieśle z siedlec. Napisz do jakiego stanu domek mają Ci wybudowć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 25.02.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Aktualnie stawiają u nas szkieletorka cieśle z siedlec. Napisz do jakiego stanu domek mają Ci wybudowć? Qbelek ,coś ci się do gęby przykleiło ( może i ja pomyśle ?- tylko co ....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
QBELEK 25.02.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Qbelek ,coś ci się do gęby przykleiło ( może i ja pomyśle ?- tylko co ....) Wie kto może o co mu biega? Reklamy szuka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
palestynczyk 26.02.2011 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Dziekuję za wpisy. Odzywam się na priv. I zapraszam do dalszych moze cos się uda znaleść godnego uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaJarek1719508206 26.02.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 możesz sprawdzić ofertę firmy HEBAN z Tucholi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
palestynczyk 26.02.2011 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Firma znana ale tez sie cenią pięknie. Nie ten przedział cenowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaJarek1719508206 26.02.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Firma znana ale tez sie cenią pięknie. Nie ten przedział cenowy. Nie oszczędzałabym na budowę domu w tej technologii. Firm, które naprawdę potrafią to robić nie ma wiele. Na ew. poprawki błędów możesz wydać zdecydowanie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
QBELEK 26.02.2011 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Moze najpierw napisz czemu szkieletowy a my doradzimy albo odradzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
palestynczyk 27.02.2011 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Nie chce za bardzo odbiegać od tematu i analizowac dlaczego szkeletowy a nie murowany. Sa tysiące tematów w stylu wady i zalety plusy i minusy danej technologi. A nigdzie nie znalazlem tematu o dobrych firmach w kujawsko pomorskim. A Heban zapewne jest dobry ale napewno nie tani a jak zawsze przy takiej inwestycji cena ma dość istotne znaczenie. I prosze nie piszcie ze jak chce dobrze to mam sie dać ograbic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
QBELEK 27.02.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Plusem jest że Heban jest w SDD więc możesz być pewniejszy jakości wykonania. Minusem że robią do określonych stanów wykończenia a resztę we własnym zakresie. Ja jednak wole jak mi wykonuje jeden wykonawca co by nie zwalał na poprzedników. Mogę również wprowadzać dodatkowe rzeczy lub ujmować, w czasie budowy, oczywiście uzgadniając to w załącznikach do umowy. Mnie budowa wypadła na okres jesienno-zimowy toteż terminy się wydłużają z racji niektórych prac, więc mam czas na myślenie i wprowadzanie zmian ku rozpaczy wykonawcy.Cenę z wykonawcą można negocjować w zależności od oczekiwanego wyposażenia, materiałów i lambdy dla przegród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts