Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kolo DOMINO lub inne lazienkowe

nielot2

Recommended Posts

Szukamy bialych ladnych mebelkow do lazienki. Wpadlismy na serie Dominio, ktora wydaje sie byc calkiem sensowna. Potrzebowac bedziemy szafke pod umywalke (50cm szerokosci i max 37 - 40 glebokosci oraz najprawdopodobniej 2 szafki wiszace o wysokosci nie przekraczajacej 120cm (najlepiej 100cm ale tu akurat Domino sie nie lapie z rozmiarem :( ) Domino wydaje sie spelniac te warunki. Niestety jakos nie wpadlem na zadne info jak te wiszace 120tki wygladaja w srodku. Moze ktos widzial i moze cos powiedziec na ten temat?

Szafki raczej bez koszy na bielizne poniewaz beda zawieszone dosc wysoko, bo nad pralka.

Mozecie tez polecic jakies inne produkty spelniajace te wymagania. Z gory dziekuje

Edytowane przez nielot2

• Odpowiedzi 44
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Szukamy bialych ladnych mebelkow do lazienki. Wpadlismy na serie Dominio, ktora wydaje sie byc calkiem sensowna. Potrzebowac bedziemy szafke pod umywalke (50cm szerokosci i max 37 - 40 glebokosci oraz najprawdopodobniej 2 szafki wiszace o wysokosci nie przekraczajacej 120cm (najlepiej 100cm ale tu akurat Domino sie nie lapie z rozmiarem :( ) Domino wydaje sie spelniac te warunki. Niestety jakos nie wpadlem na zadne info jak te wiszace 120tki wygladaja w srodku. Moze ktos widzial i moze cos powiedziec na ten temat?

Szafki raczej bez koszy na bielizne poniewaz beda zawieszone dosc wysoko, bo nad pralka.

Mozecie tez polecic jakies inne produkty spelniajace te wymagania. Z gory dziekuje

ja mam te serię domino, 3 szafki po 60 cm, jestem bardzo zadowolona, jakośc naprawdę nie zla za tę cenę

Sama stoję przed wyborem białych mebli łazienkowych,

Miałam już kilka typów ale odpadły, bo:

- meble Elita mają tylko umywalki z konglomeratu

- meble Rekord z Koła - mężowi nie spodobała się umywalka okrągła :/

- meble Twins z Koła - rewelacja jak dla mnie, ale nie mają żadnej wiszącej szafki

Już myślałam, że nic nie znajdę i wpadłam na meble z Mirano - seria Modena

Można skompletować je z umywalką z Koła Twins :)

Zapewne na tym zakończy się nasze szukanie

Calkiem fajne te Mirano.

Powiedzcie mi czy z tym kompletowaniem podumywalkowych z umywalka to jest tak ze jak producent podaje jakis konkretny model umywalki to faktycznie pasuje tylko ten jeden podel czy spokojnie mozna dobrac cos innego?

My w ogole mamy kolosalny problem z organizacja lazienki. Malutka blokowa klitka (180x170) z wanna i pralka. Sensowne umieszczenie szafek i pralki graniczy z cudem

ta wiszaca półka ma w środku 4 szklane półeczki

ooo widzicie... od razu przyjemniej jak sie ruch zrobil :) Tylko doping byl potrzebny :)

My sie ni cholery nie mozeny z nasza lazienka porozumiec. Jak my tak to lazienka tak. Jak my w lewo to lazienka w prawo. Generalnie to jakas masakra jest. Na umywalke mamy wneke 30x50.... Mozna oczywiscie glebiej ale bedzie wystawac a to mi sie podoba zupelnie tak sobie. Szafka podumywalkowa w tym rozmiarze to chyba w ogole nie istnieje. Nie mowiac juz o dobraniu do niej czegos wiszacego. Jakby ktos sie zlitowal i chcial nam z organizacja tej klitki pomoc to bedziemy niezmiernie wdzieczni. Troche jest TUTAJ