nika76 10.02.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Właśnie odkryliśmy -2 lata od budowy, że nasi super majstrzy zrobili nam schody o głębokości 33 zamiast 30.Przez to mamy problem z zakupem stopnic.Mąż wpadł na pomysł z piekła rodem, że będziemy podklejać pasek. Czy macie jakieś inne pomysły bo ten mi się nie podoba. Jeśli znacie firmy, które produkują takowe proszę o podanie nazw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 11.02.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Rozwiązanie jest proste. Ja wycinam klientom płytki granitowe w dowolnym rozmiarze. Na mojej stronce można rzucić okiem na niektóre gotowe rozwiązania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusieczek 14.02.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Witam.Stopnice o głębokości 33cm produkuje http://WWW.KLINKIER PRZYSUCHA .PL Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts