odsłowadosłowa 30.04.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 rekomenduje Della z gwarancją next business day, tzn. zgłaszasz przyjeżdzają i na miejscu robią, mają na to 24 h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystian44 09.05.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Ja mam Asusa i jestem bardzo zadowolony! Nienarzekam, dużo na nim pracuje i bardzo mi odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odsłowadosłowa 15.07.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 i co w końcu wziłąłeś? mój znajomy wziął ostatnio mega asusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 15.07.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 a ja bym sugerowal Lenovo, to juz moj 3 laptop wlasnie Lenovo... nie do zajechania, nie ma bajerkow typu przyciski glosnosci, multimediow itp. ale....nic sie nie psuje, nie wiesza, darmowa chmura, dzilajace przywracanie systemu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julianowo 21.08.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Odradzam HP nagrzewa się bardzo, chodzi bardzo głośno. Nie znałam się na laptopach dlatego i niestety posłuchałam rady informatyka, który zachwalał HP mimo tego, że chciałam kupić ASUSa. Parę moich znajomych ma HP i mają z nim te same problemy co ja więc to chyba nie jest odosobniony przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 21.08.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Potwierdzam z HP są problemy. Synowi padł z powodu przegrzewania się i kilka razy naprawiali bez efektów, ale na szczęście udało się odzyskać pieniądze. Kupiony został Dell i nie ma z nim żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel.rokoszny 21.08.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Polecamhttp://www.x-kom.pl/p/119801-notebook-laptop-13-3-asus-u36sg-rx008-8-i5-2450m-8gb-500.htmlKupiłem taki jakiś czas temu. bardzo szybki, leciutki, cichutki i na baterii trzyma bardzo długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobek81 09.05.2017 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 Ja nie polecam tylko Della. Wypuszczają laptopy z wadami fabrycznymi i potem zamiast je wymieniać, wolą naprawiać w nieskończoność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 09.05.2017 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 A mój laptop z biedry śmiga już 11 rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 09.05.2017 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 Ja znalazłam w tym sklepie http://www.zadowolenie.pl/komputery-i-laptopy/ultrabooki świetnego ultrabooka z lenovo. Co prawda kosztuje ponad 5 tys., ale jak za ten sprzęt, to i tak jest to dobra cena i nie wydaję mi się, żebym gdzieś kupiła go taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tablicowy 09.05.2017 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 Ale to chyba nie taki najtańszy, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 09.05.2017 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 A mój laptop z biedry śmiga już 11 rok. Ty kupiles w biedrze? Powaznie? Portugalczyk? A co do laptopa... pytanie jak zawsze podstawowe.. a do czego go wykorzystujemy i na czym nam zalezy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 10.05.2017 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 Ty kupiles w biedrze? Powaznie? Portugalczyk? A co do laptopa... pytanie jak zawsze podstawowe.. a do czego go wykorzystujemy i na czym nam zalezy? A co w tym dziwnego? Nie wiem czy portugalczyk. Pod spodem jest naklejka "ACER" i gwarancja tego producenta, a że na wierzchu jest inna nazwa to już zupełnie inna para kaloszy. Następny (jeśli będzie potrzebny) też kupię w biedrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 10.05.2017 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 A co w tym dziwnego? Nie wiem czy portugalczyk. Pod spodem jest naklejka "ACER" i gwarancja tego producenta, a że na wierzchu jest inna nazwa to już zupełnie inna para kaloszy. Następny (jeśli będzie potrzebny) też kupię w biedrze. no taki fan tego co polskie. BTW warto czasami sie rozejrzec za urzadzeniami poleasingowymi. Tyle ze tu bardziej serwery/kompy stacjonarne, monitory a nie laptopy. Czasami mozna cos swietnego trafic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alayce 10.05.2017 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 Już widzę jak śmiga. Sama kupiłam Asusa jakieś 6 lat temu i aktualnie jest on na wykończeniu. Obecnie stwierdzam że najlepszym wyborem będzie MacBook jeśli zależy nam na szybkim i niezawodnym działaniu. Wiadomo że ten system ogranicza niektóre działania i w gry raczej na nim nie pogramy, ale jakość i niezawodność robią swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 10.05.2017 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 no taki fan tego co polskie. BTW warto czasami sie rozejrzec za urzadzeniami poleasingowymi. Tyle ze tu bardziej serwery/kompy stacjonarne, monitory a nie laptopy. Czasami mozna cos swietnego trafic Ale, że co niby polskie, acer czy biedra? W biedrze bynajmniej z gwarancją problemów nie ma. Przerabiałem temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 12.06.2017 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Nie jestem przekonana do poleasingowego sprzętu. Zazwyczaj jest już bardzo "wymęczony". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 21.06.2017 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Nie jestem przekonana do poleasingowego sprzętu. Zazwyczaj jest już bardzo "wymęczony". laptop moze i tak ale serwer/stacjonarka? jak mozna "wymeczyc" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 07.07.2017 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Serwer może nie, ale komp stacjonarny? No z moich doświadczen wynika, że jednak można go wymęczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts