Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Laptop - co kupić

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 58
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 months później...

a ja bym sugerowal Lenovo, to juz moj 3 laptop wlasnie Lenovo... nie do zajechania, nie ma bajerkow typu przyciski glosnosci, multimediow itp. ale....

nic sie nie psuje, nie wiesza, darmowa chmura, dzilajace przywracanie systemu....

• 1 month później...
Odradzam HP nagrzewa się bardzo, chodzi bardzo głośno. Nie znałam się na laptopach dlatego i niestety posłuchałam rady informatyka, który zachwalał HP mimo tego, że chciałam kupić ASUSa. Parę moich znajomych ma HP i mają z nim te same problemy co ja więc to chyba nie jest odosobniony przypadek.

• 3 years później...
A mój laptop z biedry śmiga już 11 rok.

Ty kupiles w biedrze?

Powaznie?

Portugalczyk?

A co do laptopa... pytanie jak zawsze podstawowe.. a do czego go wykorzystujemy i na czym nam zalezy?

Ty kupiles w biedrze?

Powaznie?

Portugalczyk?

A co do laptopa... pytanie jak zawsze podstawowe.. a do czego go wykorzystujemy i na czym nam zalezy?

A co w tym dziwnego? Nie wiem czy portugalczyk. Pod spodem jest naklejka "ACER" i gwarancja tego producenta, a że na wierzchu jest inna nazwa to już zupełnie inna para kaloszy. Następny (jeśli będzie potrzebny) też kupię w biedrze.

A co w tym dziwnego? Nie wiem czy portugalczyk. Pod spodem jest naklejka "ACER" i gwarancja tego producenta, a że na wierzchu jest inna nazwa to już zupełnie inna para kaloszy. Następny (jeśli będzie potrzebny) też kupię w biedrze.

no taki fan tego co polskie.

BTW warto czasami sie rozejrzec za urzadzeniami poleasingowymi.

Tyle ze tu bardziej serwery/kompy stacjonarne, monitory a nie laptopy.

Czasami mozna cos swietnego trafic :)

Już widzę jak śmiga. Sama kupiłam Asusa jakieś 6 lat temu i aktualnie jest on na wykończeniu. Obecnie stwierdzam że najlepszym wyborem będzie MacBook jeśli zależy nam na szybkim i niezawodnym działaniu. Wiadomo że ten system ogranicza niektóre działania i w gry raczej na nim nie pogramy, ale jakość i niezawodność robią swoje.

no taki fan tego co polskie.

BTW warto czasami sie rozejrzec za urzadzeniami poleasingowymi.

Tyle ze tu bardziej serwery/kompy stacjonarne, monitory a nie laptopy.

Czasami mozna cos swietnego trafic :)

Ale, że co niby polskie, acer czy biedra? W biedrze bynajmniej z gwarancją problemów nie ma. Przerabiałem temat.

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...