zlotnik 10.02.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Poszukuję firmy , która zrobi mi remont kawalerki w Wawie z projektem, możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fjuxxxu 11.02.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Poszukuję firmy , która zrobi mi remont kawalerki w Wawie z projektem, możecie kogoś polecić? kiedy projekt ? kiedy remont ? mam dobrą ekipę w rozsądnych cenach, ale na kwiecień - maj ... lub później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
newit 25.02.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 WitamTrudnię się w wykańczaniu mieszkań pod klucz. Posiadam rekomendacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiczny 25.01.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Wspomniany decoroom to jedna z niewielu firm na rynku mazowieckim, która to robi z pasją, bez schematów i za rozsadne pieniądze, mojemu bratu mieszkanie robili, bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts