chagall 14.02.2011 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Jeżeli prawdą jest, że suma nałogów jest stała, to od dnia rejestracji na forum powinnam rzucić palenie Ale nie - nic z tych rzeczy! Moje dwa nałogi wspaniale uzupełniają się - gdy siedzę na forum, to nie palę, ale myślę o paleniu, a gdy palę, to myślę o forum A co ja robię tu, co ty tutaj robisz? 1. Założyłam (sama) pierwszego w życiu "bloga" - dziennik budowy 2. Poznałam parę fajnych osób - pozdrawiam 3. Nabyłam wiedzę z zakresu budownictwa i szpanuję w sklepach budowlanych - szacun dla ekspertów PS. A tym uroczym pendrakiem nie pogardzę (wręcz przeciwnie) - wiecie jak to jest z kredytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 14.02.2011 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Witam! Oj tak i ja jestem z żoneczką niestety uzależniony od FM. To są właśnie uroki komunikacji wirtualnej Jeszcze chwilę temu byłem pewien, że lea** to kobieta a tu mąż żoneczki ot takie powalentynkowe rozczarowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 15.02.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 moim zdaniem pen to bardzo trafiony prezent dla forumowicza... to właśnie na penach się przenosi zdjęcia, które się wkleja dla innych forumowiczów, żeby im pomóc i zapisuje zdjęcia, które wklejają inni, żeby pomóc nam... pozdrawiam z rana, bo ja jak zwykle zaczynam od forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 15.02.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Dla mnie właśnie zaczyna się dzień na FM i walka o pendrajwa Pendrajwa, który będzie dla mnie kluczem do lepszego świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 16.02.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 chyba nie będę oryginalny ale pierwsze co robię w pracy jak przyjdę z rana to forum muratora i tak do końca pracy. a później szybko na budowę zobaczyć co tam słychać i znowu zobaczyć co słychać u forumowej braci a raczej u sióstr. A po co mi potrzebny taki ładny pendrajw .... no czymś trzeba przenosić zdjęcia do pracy by umieścić je na forum w dzienniku.Pozdrawiam Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 16.02.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Tak czytam te posty i zazdroszczę Wam możliwości korzystania w pracy z FM.Raz tylko wlazłem na FM przez komórkę bo ciekawość mnie zżerała co inny forumowicz odpisał.Musiałem na kartkę przepisać link z poczty - wszystkie znaki ukośniki kropki i myślnikiPotem wpisać go od nowa w przeglądarkę i czekać aż załaduje się strona.Taka sytuacja spotkała mnie niestety podczas pobytu w szpitalu i wtedy sobie uświadomiłem, że FM to jednak uzależnienie.Przez komórkę jednak słabo się je czyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kłaki 17.02.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Słyszałem o forum Muratora od dawna i stwierdzam że myliłem się w opinii. Zarejestrowałem się dzisiaj bo po przejrzeniu stwierdziłem że jest warto służyć poradami, projektuję i wykonuję meble z wykształcenia jestem technologiem z zamiłowania do szlachetnego zawodu stolarz zacząłem kilka lat temu projektować meble dla swoich klientów. Super jest wykonać zlecenie gdzie każdy będzie cię z nim kojarzył i polecał to samo jest z tym forum warto zaistnieć w miejscu które jest globalnie znane, poza tym znalazłem tu kilka ciekawych wskazówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izuuś 17.02.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Mnie czasem, aż głupio się rozmawia z niektórymi, bo najczęściej na budowie było tak: ...wiesz, bo przeczytałam na FM, że... ...a, na FM pisali, że... ...mylisz się, ja wyczytałam na FM... ...przestudiowałam całe FM i wyszło, że tak będzie lepiej... ...chyba jak większość ludzi na FM mówi, że to jest złe, to tak jest.... ...dobra, ja jutro się dowiem (tzn, zajrzę na FM) i podejmę decyzję... itd. itp. Większość 'fachofców' była delikatnie mówiąc zażenowana, że tak dużo wiem na pewne tematy, no i tym samym nie mogą mi wcisnąć kitu Prawdę mówiąc do niedawna tylko podglądałam FM, ale czas przyszedł aby dzielić się własnym doświadczeniem w podzięce za ogromne wsparcie, które dało mi FM. DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM FORUMOWICZOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 17.02.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 A jak mój Kierownik budowy zobaczy takiego pena z Logo Muratora to zdębieje chyba i będzie mnie już musiał słuchać we wszystkim i nie podskoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 17.02.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 a ja znalazłem coś takiego. Jak by to zobaczył kierownik to by zdębiał. Jeśli natomiast takie coś by zobaczył szef firmy budowlanej to by dopiero mówił, że Panie tam to bzdury wypisują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 17.02.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Nie to że się nabijam ... lata na FM robią swoje a doświadczenie jest najważniejsze. w końcu to oświecona góra Olimpu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 17.02.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Konkurs dla uzależnionych Forumowiczów. Prosimy napiszcie, jak często korzystacie z forum i do czego Wam służy Pytanie jest krótkie i rzeczowe to i ja odpowiem zwięźle i na temat. Jak często: Zawsze, kiedy trzeba i nie trzeba Do czego: Do pisania i czytania radosnej twórczości. :yes::yes::yes::yes::yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 18.02.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Miałem napisać wczoraj wieczorem. Ba - nawet już zacząłem... Niestety nie dane było skończyć. Na de mną stanął strażnik a raczej strażniczka. Usłyszałem: "znowu to forum" Nic tylko ten Murator i Murator. A dziś w pracy - cisza, spokój, nikt głowy nie suszy. Posiedzę tu sobie, poczytam, popatrzę na fotki, może się czegoś nauczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 18.02.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 No to prawda, że FM jest "prestiżowe" i taki gadżet oko przyciąga.... no i do tego "dostosowany do warunków na budowie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 18.02.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 To chyba jakieś specjalne wykonanie. Rozumiem że jak wpadnie przypadkiem oczywiście do betoniarki to wytrzyma i będę mógł spokojnie przenieś zdjęcia i wstawić do Dziennika budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 18.02.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Codziennie rano choć wczesna pora Wchodzę na Forum Muratora Dzienniki śledzę , komenty wpisuję Pod nosem cicho się podśmiechuję Żale wylewa Mąż Ciemiężony że żyć nie może pod presją żony Szukając na forum rad najcenniejszych budowę skończysz bez wpadek większych Nie ważne zatem jaka jest pora Zawsze jest pora na Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 18.02.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 ...Na de mną stanął strażnik a raczej strażniczka. Usłyszałem: "znowu to forum" Nic tylko ten Murator i Murator. ... Właśnie wróciłem do domu i standardowo zalogowałem się na forum - otworzyłem ten temat i wyszedłem do łazienki. Jak wróciłem to usłyszałem takie słowa. "Pięknie Qr..a Pięknie, tak więc nie ja jedyna mam problem z Tobą i z tym forum. Dla mnie to czasu nie masz a na te głupoty to zawsze znajdziesz czas." Tak więc tego no, muszę już iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 18.02.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 A ja od 18 już siedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.02.2011 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 A ja nic nie napisze. Bo Wygrałam konkurs przed swiętami, miały być nagrody i nic nie dostałam.To jest wirtualny pendrive. Podpucha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 19.02.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Uczciwiej by było sprzedawać, taki pendrive jest wart tyle co wysłanie go listem Pocztą Polska. Jestem za aukcją na Allegro.pl ! Też chciałbym takiego mieć, choćby po to żeby trzymać na nim dane dotyczące mojej budowy oraz wiele innym rzeczy które wiążą mnie z Muratorem. A trochę ich jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts