pero33 20.02.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Forum Murator to potrzebna stronkagdzie można znaleźć swojego ziomka.Gdy dom nasz budowaliśmybardzo często tu bywaliśmy. Wasza stronka odpowiedzi nam udzielałai wątpliwości szybko rozwiewała.Gipsy, farby i inne cudeńkai głowa sama od tego pęka.Co kupić, jak zrobićnie trzeba się głowić,wystarczy do Was zaglądnąći wszystko podglądnąć.Ponadto dzienniki budów to rzecz wspaniałaczyjeś historie w jednym miejscu ogarniała.Poznać losy budujących i im kibicowaći nieraz sukcesy z nimi świętować,to wciągnie każdego,młodego czy starego.Prócz tego sąsiadów można poznać takżezaprzyjaźnić się z nimi na pewno, a jakże! Wszystkie informacje na forum mamy od ręki za to składamy Wam wielkie podzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 20.02.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Dobry wierszyk - podoba mi się :wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika19 21.02.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Forum muratordom.plto fajna stronka!Zachwyca się nią dziśkażdy Polak!W domu, czy w pracylub przy porządkachznajduje chwilęby ją oglądać.Wszystkie wiadomościzawsze czyta szczerze,gdy ma ochotę w konkursachudział bierze.Zaprasza na stronkę rodzinę,znajomych, by na temat nowościnie byli zieloni.Ja też Forum muratordom.plwłaśnie pokochałam,chociaż ją dopieroniedawno poznałam.I będę tu zaglądać,przyznacie mi racjęw każdą porę roku,a także w wakacje!Wchodźcie tutaj często,bo Forum muratordom.pl to forum najlepsze,nic go nie pokona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 21.02.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Forumowicze piszą wiersze,napiszę wiersz i ja;nigdy tego nie robiłemdlatego teraz się zmartwiłemz racji ze lubię forum muratorato często moja żona jest chorasiedzę tutaj w dzień i w nocejak mi zimno to okrywam się kocemwyszukuję tutaj różne informacjenie zawsze expert ma racjetrzeba dlatego mieć nosajak nie dać się zrobić w kokosawykonawcy zawsze obiecująi słowa nie dotrzymująinwestor płacić musi uczciwieinaczej powieszą go na wierzbie iwietaki to los muratorowego inwestorajak boli go głowa to idzie do doktoragdy do wygrania są cenne nagrodyto nawet pisze róże ala wierszowe odyEND Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 22.02.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Wierszyki ładne. Tylko pogratulować talentu. Tylko że to konkurs " dla uzależnionych:)"a nie na najładniejszy wiersz o FM. Ale może redakcja następny konkurs ogłosi w takim właśnie temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 22.02.2011 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Wszystkim wobec i każdemu z osobna, komu to widzieć należy, oznajmujemy wspaniałomyślnie:)że niemal każdy kto wziął udział w tutejszym wątku zostanie nagrodzony. 10 penów dla naszych najwierniejszych użytkowników oraz nagrody dla pozytywnie wypowiadających się w wątku zostaną wysłane pocztą. Redakcja forum jest hojna:)Prosimy o kontakt PW w celu uzyskania danych kontaktowych.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 23.02.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Prosimy o kontakt PW w celu uzyskania danych kontaktowych. Zdanie troszeczkę niejasne, więc dopytam: To znaczy mamy podać swoje dane na PW, czy skontaktować się celem uzyskania kontaktu, pod który potem mamy napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 23.02.2011 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Dziękujemy za przesyłane już na PW adresy, na które wyślemy nagrody:nagrody pendrivy: monika i lukasz, madzia11mk, CitroCerber, Edyta Ż, K160, lea**, makawel, chagall, mr6319, Ania i Heniu, pero33, Pawciuniunagrody niespodzianki i pendrivy: tosia125, malka, PliP, eniu, fenix2, aniamar, Piczmannagrody fajne koszulki: Lzuuś, początkujący1, babajaga, Pawel78, kamyk1, Kłaki, mika19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 23.02.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 dziękujemy, pozdrawiamy i zapewniamy, ze swojego uzależnienia leczyć nie będziemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 23.02.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Amen:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 23.02.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 O dodatkowe nagrody "niespodziewanki" fajnie!!! Dziękujemy Redakcjo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka2010 23.02.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Gdzie jest taki wielki informacji worek - to nasz jedyny w swoim rodzaju Muratorek!!! Na pewno każdy się ze mną zgodzi,że tu na blogu można znaleźć najwięcej praktycznych informacji. Każdy kto był zielony w sprawie budowania, tu znalazł gruntowne odpowiedzi. Może dzięki temu zbudować dom swoich marzeń. Dlatego dziękuję uczestnikom, że dzielą się swoją wiedzą tutaj i tym ludziom, których nie widzimy a działają na naszą rzecz. Dziękuję też za tą bezcenną minę fachowca, gdy kobieta może go zaskoczyć swoją wiedzą. I nie da się wprowadzić w maliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 23.02.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Gdzie jest taki wielki informacji worek - to nasz jedyny w swoim rodzaju Muratorek!!! Konkurs już się chyba zakończył Majko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 23.02.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 dziękujemy, pozdrawiamy i zapewniamy, ze swojego uzależnienia leczyć nie będziemy! Co tutaj zapewniać Właśnie byłem dziś leczony i to na siłę :/// - wyłączyli mi neta. a dodatkowo między 1 a drugą w nocy były braki prądu.. ot takie lekarstwo - oczywiście terasz działa ze zdwojona siłą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pero33 26.02.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 ale super, dziękuję bardzo Redakcjo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 01.03.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Mi też odcięli internet, dopiero teraz mam. Szybko sprawdzam i podskakuję z zachwytu. Dziękuję Droga Redakcjo. Dodatkowo jest mi bardzo miło przeczytać o dodatkowych nagrodach niespodziankach. :lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 02.03.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 dostał juz ktoś przesyłke z nagrodą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 02.03.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Coś taki niecierpliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 02.03.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 nie niecierpliwy tylko ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 07.03.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Dostałem dziś Pendrive. Poniżej prezentuje test wydajności: http://img21.imageshack.us/img21/6443/testpendrive.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts