PliP 07.03.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 no i już wiem jaka przesyłka czeka na mnie na posterunku poczczty, gdyż listowy nikogo nie zastał w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 09.03.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Dziękuję, nagroda dotarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.03.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 I ja dziękuję - niespodzianka praktyczna i zabawna - idę sobie pobujać A pendrajwek dołączył do brata bliźniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 09.03.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Dziś odebrałem PENAi nagrodę niespodziankę - Kalkulator mały poręczny, samochodowy Dziękuję i polecam się na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 09.03.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Mój pendrive też dotarł - dziękuję No i udało mi się już całego zapchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chagall 10.03.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Mam go - srebrny przedmiot pożądania - dziękuję PS. Myślałam, że będę go nosiła na sercu na srebrnym łańcuszku - niestety łańcuszek nie przechodzi przez uszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 10.03.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Ja niecierpliwy tez dostałem. Mała rzecz a cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 10.03.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 PS. Myślałam, że będę go nosiła na sercu na srebrnym łańcuszku - niestety łańcuszek nie przechodzi przez uszko Małe kółko łącznikowe powinno rozwiązać problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 13.03.2011 03:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Na wypowiedzi czekamy do 22 lutego. Dzień później ogłosimy zwycięzców i prześlemy im Szanowna Redakcjo, otrzymany pendrive dzisiaj wyzionął ducha - pracowicie przerzucałem na niego dokumentację i programy (co trochę trwało) a dzisiaj objawił mi się jako "Niesformatowany" :( na dodatek jedyna pojemność jaka jest dostępna przy formatowaniu to 8 KILOBAJTÓW.... Testowane na ThinkPad T400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts