Gość 13.05.2002 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2002 Jakie są przewagi wanny trójkątnej nad klasyczną prostokątną. Jakie są jej wady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 13.05.2002 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2002 przewagą wanny trójkątnej jest jej nazwijmy to estetyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 13.05.2002 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2002 Przewaga jednej nad drugą jest taka sama jak przewaga Świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkanocnymi.Wadą natomiast takiej narożnej wanny są krzywe krawędzie do okafelkowania. A na poważnie to co kto lubi. Ja wstawiam narożną, bo mi się podoba i mam dużo miejsca na 12 m2 łazienki. [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Rafter dnia 2002-05-13 22:32 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 14.05.2002 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2002 A ja wstawiam prostokątną, choć trójkątna ładniej w łazience wygląda. Ale ja się lubię w wannie położyć i zanurzyć, co przy trójkątnej nie jest zbytnio możliwe (chyba że jest naprawdę ogromna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 14.05.2002 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2002 Dla mnie przewagą prostokątnej jest jej cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 14.05.2002 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2002 Rzeczywiście kwestia gustu i możliwości finansowych.Mam dużą łazienkę i w zasadzie mógłbym kupić narożną ale te są produkowane chyba wyłącznie z żywic epoksydowych. Jak chce się wannę stalową z porządną powłoką trzeba pozostać przy prostokątnej.Wanny z tworzywa ładnie wyglądają przez kilka lat dopóki ich powierzchnia się nie porysuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 14.05.2002 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2002 Poza tym tworzywa lubią żółknąć, ja też wolę wanne stalową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.05.2002 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2002 Wannę trójkątną jak jest naprawdę duża trudno umyć bez wchodzenia do środka My kupujemy wannę pośrednią /trochę narożnikową, trochę prostokątną/ - też lubimy poleżeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 15.05.2002 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2002 Wanna trójkątna która ma naprawdę duuużo miejsca to Rosa firmy Ravak. Najlepiej przy wyborze wanny wejść do niej jeszcze w sklepie - do czega namawiał nas sprzedawca- i dzięki niemu nie kuupiliśmy wanny, w której człowiek czuł się jak w misce!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 15.05.2002 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2002 wszystko co jest powyżej i dotyczy wanien `trójkątnych` nie jest prawdą przy wannie o wymiarach min 140 cm (przyprostokątna).ja taką wanne mam u siebie włazience już 8 lat jest akrylowa i nie ma mowy żeby żółkła od promieni słonecznych chyba że od wody ale to można załatwić środkami czyszczącymi . co zaś tyczy się wygody rozłożenia się w tej wannie też jest większa niż w trójkątnej (ma szersze owalne dno od swojej prostokątnej koleżanki). niewątpliwym minusem jest to ,że wchodzi trochę więcej wody co dla ludzi korzystających z forum jest dosyć ważne , nie przejmują sie tym zapewne ludzie budujący domy 900 m2 .dużym minusem jest też to ,że jest trochę powierzchni do szorowania.stanowczo odradzam małe wanny `trójkątne` mniejsze od 120 cm ,ponieważ wyglądają dosyć kiepsko,wtedy lepsza jest prostokątna.wszyscy którzy takie wanny mają informuję,że jest to tylko moja opinia . tak nawiasem mówiąc jeżeli ktoś chcę kupić taką 140x140 mam do sprzedania .dla mnie minusem jest jej kolor czerwony,ale może dla kogoś jest to plus.HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
araman 15.05.2002 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2002 Prostokątna jest dla dwóch osób a trójkątna dla trzech. Chociaz licząc kąty to ..............Decyzja należy do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts