ksenka 11.02.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Mam dom drewniany z bali. Nie znam jak założyć płytkie na podłodze w mansardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek57 13.02.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Mam dom drewniany z bali. Nie znam jak założyć płytkie na podłodze w mansardzie. jaka płytkę/ chodzi o terakotę? czy panel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksenka 27.02.2011 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 chodzi o terakote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek57 27.02.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 kurcze.. nie wiem, co jest teraz na podłodze..ale tak czy siak trzeba by sprawdzić na ile ta podłoga jest sprężysta i ew wzmocnić płytą podłogową OSB albo Durelis . Optymalnie przykleić płyte podłogowa do obecnej podłogi i dodatkowo przykręcić wkrętami do drewna.Potem mozna probowac ulożyc podłoge ceramiczna ale male płytki, z fugami okolo 4 mm na kleju elastycznym Ceresit CM17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts