Lopez69 11.02.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Witam serdecznie, na całym forum nie mogę znaleźć żadnych informacji na temat jakości okien firmy GRAB. Interesują mnie przede wszystkim okna drewniane. Gdyby ktoś zachciał podzielić się swoimi spostrzeżeniami na temat okien podanego producenta byłbym wdzięczny.PozdrawiamLopez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 14.02.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Firma znana przede wszystkim w woim regionie, czyli okolicach Kazimierza Dolnego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopez69 14.02.2011 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 A jak okna wypadają jakościowo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 14.02.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Firma znana przede wszystkim w woim regionie, czyli okolicach Kazimierza Dolnego.. to Ty nie z Siedlec ? Przeprowadziłeś się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 14.02.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 zjadłem literkę a nie przekręciłem. Miało być SWOIM a nie moim:)Poza tym Kazimierz jest prawie w moim zasięgu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts