kriszielony 11.02.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Zastanawiam się nad wyborem pustaka ceramicznego w zasadzie pomiędzy jopkiem, robenem a weinbergerem. Czy możecie coś polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 11.02.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Zastanawiam się nad wyborem pustaka ceramicznego w zasadzie pomiędzy jopkiem, robenem a weinbergerem. Czy możecie coś polecić ? Ja to tylko szamotowe ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof czajka 12.02.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 chyba podkładki szamotowe do pizzy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gustaw Fijak 14.02.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 a do czego ta cegła i czemu cegła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 14.02.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Jeśli już mnie ktoś pyta o zdanie, to w tym wypadku polecam przemyślenie tego raz jeszcze. A jak już wymyślisz, że bk, wtedy mogę Ci coś podpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gustaw Fijak 15.02.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 (edytowane) Kuba a moze mu silikaty podpowiemy, przynajmniej to lepsze niz cegła, choc ja tez bym optowal za betonem komorkowym. Edytowane 17 Lutego 2011 przez Gustaw Fijak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof czajka 20.02.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Panowie konkrety, konkrety, jeżeli chcecie pomóc na prawdę przy wyborze materiału krisowi. A Ty kris poczytaj to forum zanim zdecydujesz ostatecznie jaki materiał wybrać, bo faktycznie ta ceramika to nie najtrafniejszy wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gustaw Fijak 21.02.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 To chyba juz konkretniej sie nie da chyba ze chcesz konkretnie producenta to:grupa silikatysolbet juz konkretniej sie nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 21.02.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Panowie konkrety, konkrety, jeżeli chcecie pomóc na prawdę przy wyborze materiału krisowi. A Ty kris poczytaj to forum zanim zdecydujesz ostatecznie jaki materiał wybrać, bo faktycznie ta ceramika to nie najtrafniejszy wybór. żartobliwie bo żartobliwie, ale po prostu odradzam ceramikę, bo jej nie lubię z różnych względów. Takie moje zdanie do którego mam prawo. I przy okazji polecam bk, bo bk lubie. Takie moje zdanie do którego mam prawo A silikat też może być bo przynajmniej cieżka porządna ściana, a ceramika to ani w tą ani w tą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hybris 23.02.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 szamotowe )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts