MusiSieUdac 29.02.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 O żesz, faktycznie klops z tynkami. Miales umowe z tynkarzami? A sam jak myslisz co mogło byc przyczyna, jakas wadliwa partia tynkow ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 29.02.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 O kurka ale ale zapóściłęm dziennik to już nawet nie kwartalnik się zrobił ale po kolei prawdziwa 0.3 to rolka 100m2 waży ok 14 Kg a typ 300 ok 4 no chyba jest różnica Też zaskoczyła mnie waga prawdziwej jak do mnie dojechała. Jakieś zdjęcia z robót wrzucisz? Nie zazdroszczę robót z tynkami... Planujesz teraz najpierw zalać posadzki skoro rozkładasz już pexy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 04.03.2012 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 O żesz, faktycznie klops z tynkami. Miales umowe z tynkarzami? A sam jak myslisz co mogło byc przyczyna, jakas wadliwa partia tynkow ?? Wadliwa to napewno ale partia partaczy tynkarzy - nakładanie tynku CW na gipsowy, brak szprycu czy innego gruntu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 04.03.2012 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Też zaskoczyła mnie waga prawdziwej jak do mnie dojechała. Jakieś zdjęcia z robót wrzucisz? Nie zazdroszczę robót z tynkami... Planujesz teraz najpierw zalać posadzki skoro rozkładasz już pexy? fotki fotki Trzeba ruszyć trochę z robotą bo na sąd to wiesz ile mogę czekać, idą posadzki zabudowa i jak to skończę to mam nadzieje że będę mógł coś robić z tynkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.03.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Kurcze Kalio, obejrzałam zdjecia w dzienniku i jestem przestraszona. Mam nadzieję, ze jakos uda Ci sie pchnac sprawe z tynkami do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 05.03.2012 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Ja też ma taką nadziej wolał bym sam te tynk nakładać ręcznie i je walcować niż mam teraz robić sobie bajzel i to wszystko zrywać, no i przede wszystkim czas którego zaczyna brakować że o chęciach nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 05.03.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 jak chcesz szybko kase to zalatwiaj sprawe z ubezpiecznia. sad zostaw na pokrycie strat trzecich. czyjego ubezpieczenia - niestety nie wiem czy wykonawca takie posiada, ja mam takie zwykłe od ognia i innych w warcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 12.03.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 ale nuda bashu ile wyszło Ci wysokości na poddaszu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 13.03.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Z tego co pamiętam to na gotowo 245 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 14.03.2012 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 To nieźle wyciągnąłeś. Pamiętam że tam nisko miałeś ja miałem troszkę wyżej a m i wychodzi ok 240 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 14.03.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 (edytowane) ... tyle, że muszę robić kombinację nad sypialnią, bo była lekko przekoszona więźba i zmieści mi się niecałe 10 cm wełny pod jętkami - będę nadkręcał w tej części domu na strychu legarki i dam dodatkową warstwę wełny od góry :/ ps: Nie dam głowy za to 245 - jutro jak wrócę z Chojnic i nie zapomnę to zmierzę. Może i 240? Nie pamiętam teraz - robiłem stelaże sufitu na jesień. Edytowane 14 Marca 2012 przez BasH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 15.03.2012 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Ja niestety tez bede nadkrecał a miałam na surowo 275 - odeszło 12 styro i szlichata, pod jetkami 13 (10 welna i 3 cm CD) i powinno być 250 a ty tylko 240 ktoś mi 10 cm ukradł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 15.03.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 odeszło 12 styro i szlichata, pod jetkami 13 (10 welna i 3 cm CD) i powinno być 250 a ty tylko 240 ktoś mi 10 cm ukradł Czyli masz 10 szlichty?? Po co tyle styro na piętrze?? Pod jętkami mam +-11 cm do powierzchni płyty (w miejscu profili wełna będzie dociśnięta - profil ma chyba 2,5 cm, więc o 1,5 sciśnie wełnę). Wróciłem z Chojnic i specjalnie pojechałem zmierzyć na budowie - będzie na gotowo lekko ponad 240 cm. Dla mnie to wystarczająco. Po co grzać powietrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 15.03.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Czyli masz 10 szlichty?? Po co tyle styro na piętrze?? Pod jętkami mam +-11 cm do powierzchni płyty (w miejscu profili wełna będzie dociśnięta - profil ma chyba 2,5 cm, więc o 1,5 sciśnie wełnę). Wróciłem z Chojnic i specjalnie pojechałem zmierzyć na budowie - będzie na gotowo lekko ponad 240 cm. Dla mnie to wystarczająco. Po co grzać powietrze... Ehh wszystko zalezy od punktu widzenia. Przy waszych powierzchniach zda to egzamin, u mnie sa male sypialnie i przy 2,4m bylyby jak klatki A przy naszym wzroscie to juz w ogole kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 15.03.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 (edytowane) A przy naszym wzroscie to juz w ogole kosmos Przy wzroście kalio to i 2,20 starczy (to mi się dostanie : ))))))))))) ) - pozdr ps: Kurcze - właśnie sobie uświadomiłem, że nasza sypialnia z przedzieloną (zmiana) garderobą ma tyle, co mieszkanie moich rodziców - prawie 38 metrów kw. :| Edytowane 15 Marca 2012 przez BasH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 15.03.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Kurcze - właśnie sobie uświadomiłem, że nasza sypialnia z przedzieloną (zmiana) garderobą ma tyle, co mieszkanie moich rodziców - prawie 38 metrów kw. :| Ekhm, przemilcze, bo innaczej moge zalapac dola. Mozna uznac ze moja sypialnia bylaby za mała na Wasza garderobe. Normalnie usprawiedliwia Cie tylko to, ze w sobote rano do tej sypialni zawitają dodatkowe 3 osoby, tak o 6 rano:) PS. Juz masz po glowie, jak Kalio to przeczyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 15.03.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 (edytowane) ... w sobote rano do tej sypialni zawitają dodatkowe 3 osoby, tak o 6 rano:) Hahaha - dokładnie tak mamy teraz - tyle, że dwie córy póki co ładują się między nas PS. Juz masz po glowie, jak Kalio to przeczyta http://img707.imageshack.us/img707/8029/imagee001o.jpg Spoko gość, to się nie obrazi - ja wzrostem też niegrzeszę (niecałe 1,8 ) Edytowane 15 Marca 2012 przez BasH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 16.03.2012 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 No cóż nie których się obchodzi bokiem a niekturych lepiej przeskoczyć Bahu spesjalnie tak zdjęcie strzelił z wysoka Oj nie ładnie nie ładnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 16.03.2012 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Ekhm, przemilcze, bo innaczej moge zalapac dola. Mozna uznac ze moja sypialnia bylaby za mała na Wasza garderobe. Normalnie usprawiedliwia Cie tylko to, ze w sobote rano do tej sypialni zawitają dodatkowe 3 osoby, tak o 6 rano:) PS. Juz masz po glowie, jak Kalio to przeczyta Panujesz najazd na sypialnie bash'a z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 16.03.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Kalio, przywitam się ładnie w Twoim wątku . Współczuję z tynkami, ale podpowiem że nie daj się, szczególnie tym panom pod krawatami od Atlasa. Potrafią dobrze udawać, a jeszcze więcej kręcić. Gratuluję ładnego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts