Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do MAJA 2 Ani I Rafała

Recommended Posts

• Odpowiedzi 203
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O kurka ale ale zapóściłęm dziennik to już nawet nie kwartalnik się zrobił ale po kolei

prawdziwa 0.3 to rolka 100m2 waży ok 14 Kg a typ 300 ok 4 no chyba jest różnica

Też zaskoczyła mnie waga prawdziwej jak do mnie dojechała. Jakieś zdjęcia z robót wrzucisz? Nie zazdroszczę robót z tynkami... Planujesz teraz najpierw zalać posadzki skoro rozkładasz już pexy?

Też zaskoczyła mnie waga prawdziwej jak do mnie dojechała. Jakieś zdjęcia z robót wrzucisz? Nie zazdroszczę robót z tynkami... Planujesz teraz najpierw zalać posadzki skoro rozkładasz już pexy?

fotki fotki

Trzeba ruszyć trochę z robotą bo na sąd to wiesz ile mogę czekać, idą posadzki zabudowa i jak to skończę to mam nadzieje że będę mógł coś robić z tynkami

... tyle, że muszę robić kombinację nad sypialnią, bo była lekko przekoszona więźba i zmieści mi się niecałe 10 cm wełny pod jętkami - będę nadkręcał w tej części domu na strychu legarki i dam dodatkową warstwę wełny od góry :/

ps: Nie dam głowy za to 245 - jutro jak wrócę z Chojnic i nie zapomnę to zmierzę. Może i 240? Nie pamiętam teraz - robiłem stelaże sufitu na jesień.

Edytowane przez BasH

odeszło 12 styro i szlichata, pod jetkami 13 (10 welna i 3 cm CD) i powinno być 250 a ty tylko 240 ktoś mi 10 cm ukradł

Czyli masz 10 szlichty?? Po co tyle styro na piętrze?? Pod jętkami mam +-11 cm do powierzchni płyty (w miejscu profili wełna będzie dociśnięta - profil ma chyba 2,5 cm, więc o 1,5 sciśnie wełnę). Wróciłem z Chojnic i specjalnie pojechałem zmierzyć na budowie - będzie na gotowo lekko ponad 240 cm. Dla mnie to wystarczająco. Po co grzać powietrze...

Czyli masz 10 szlichty?? Po co tyle styro na piętrze?? Pod jętkami mam +-11 cm do powierzchni płyty (w miejscu profili wełna będzie dociśnięta - profil ma chyba 2,5 cm, więc o 1,5 sciśnie wełnę). Wróciłem z Chojnic i specjalnie pojechałem zmierzyć na budowie - będzie na gotowo lekko ponad 240 cm. Dla mnie to wystarczająco. Po co grzać powietrze...

Ehh wszystko zalezy od punktu widzenia. Przy waszych powierzchniach zda to egzamin, u mnie sa male sypialnie i przy 2,4m bylyby jak klatki

A przy naszym wzroscie to juz w ogole kosmos

A przy naszym wzroscie to juz w ogole kosmos

Przy wzroście kalio to i 2,20 starczy (to mi się dostanie : ))))))))))) ) - pozdr :)

ps: Kurcze - właśnie sobie uświadomiłem, że nasza sypialnia z przedzieloną (zmiana) garderobą ma tyle, co mieszkanie moich rodziców - prawie 38 metrów kw. :|

Edytowane przez BasH

Kurcze - właśnie sobie uświadomiłem, że nasza sypialnia z przedzieloną (zmiana) garderobą ma tyle, co mieszkanie moich rodziców - prawie 38 metrów kw. :|

Ekhm, przemilcze, bo innaczej moge zalapac dola. Mozna uznac ze moja sypialnia bylaby za mała na Wasza garderobe. Normalnie usprawiedliwia Cie tylko to, ze w sobote rano do tej sypialni zawitają dodatkowe 3 osoby, tak o 6 rano:)

PS. Juz masz po glowie, jak Kalio to przeczyta

... w sobote rano do tej sypialni zawitają dodatkowe 3 osoby, tak o 6 rano:)

Hahaha - dokładnie tak mamy teraz - tyle, że dwie córy póki co ładują się między nas :)

http://img707.imageshack.us/img707/8029/imagee001o.jpg

Spoko gość, to się nie obrazi - ja wzrostem też niegrzeszę (niecałe 1,8 )

Edytowane przez BasH

Ekhm, przemilcze, bo innaczej moge zalapac dola. Mozna uznac ze moja sypialnia bylaby za mała na Wasza garderobe. Normalnie usprawiedliwia Cie tylko to, ze w sobote rano do tej sypialni zawitają dodatkowe 3 osoby, tak o 6 rano:)

Panujesz najazd na sypialnie bash'a z rodzinką :)