kalio 16.03.2012 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Witam w skromnych progach Jeden krawaciaż z atlasu juz nie pracuje i to całe zamieszanie przez niego A inni też nie są nic lepsi bo nic nie mogą zrobić, tylko jeden się trafił co może coś chciał ale mu nie pozwolił świecznik altasowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 17.03.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Panujesz najazd na sypialnie bash'a z rodzinką A zapraszamy, zapraszamy - i kaliową rodzinę pomieścimy A okolice piękne - od najczystszych jezior w promieniu 300 km, do możliwości ścinania kosą prawdziwków na jesień - i do tego 30 km od autostrady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 17.03.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 ... oj korci mnie uderzyć w jakąś niedzielę na Toruń pooglądać stelaże, budowę i pogadać Mam dwa kosze i nie wiem jak je ugryźć. Na jakich profilach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 17.03.2012 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 (edytowane) Norgips 0.5 paka podróbka regipsa też perforowana No ja do autostrady to w lin iprostej mam z 700 m a zjazd jakiś 3km tylko jeszcze go nie otworzyli Jezioro też ok 3km - ale to taka mydelniczka toruńska oczywiście zapraszam ) Edytowane 17 Marca 2012 przez kalio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 17.03.2012 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 A zapraszamy, zapraszamy - i kaliową rodzinę pomieścimy A okolice piękne - od najczystszych jezior w promieniu 300 km, do możliwości ścinania kosą prawdziwków na jesień - i do tego 30 km od autostrady Ja to bardziej do cudzej kuchni niż sypialni ale cóż jedni zbierają rybki, a drudzy hodują znaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewerolka 20.03.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 (edytowane) O kurcze przegapiłam imprezę i to o parę ładnych miesięcy. Wszystkiego najlepszego Jeju ale Ci się posypał dom. Na czym sprawa stoi? Trzymam kciuki, żeby Ci zapłacili za to z nawiązką. Ale partactwo!! Edytowane 20 Marca 2012 przez Ewerolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 21.03.2012 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Dzieki Sprawa stoi w sądzie ) Bedzie wyrok komornik będzie i imprezka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 21.03.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Przed ułożona na krokwie 2x10 No właśnie zastanawiała mnie długość znitowanych grzybów... Nie przesadzasz? Pasywniaka budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 23.03.2012 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 E no co Ty musiałem nitować tylko pere sztuk w rogach, reszta bez nitowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.03.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Niezle Ci idzie poddasze, brawo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 26.03.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Cześć kalio,a po ile profil V?I jakieś uwagi co do montażu, stosowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 27.03.2012 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Cześć kalio, a po ile profil V? I jakieś uwagi co do montażu, stosowania... chyba cos po 10 z groszami motaż poziomica lub szlauch waga czy laser kołki szybkiego motażu i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 28.03.2012 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Aha, ja u siebie znaleść nie mogę...Ja na wadze jedę i niema nic lepszego...Wagę wyznaczam poziomy, później strzelan trasera... i skosy i po robocie...Raz narysujesz i jak za tydzień wrócisz ma na gotowo wszystko zrobione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 28.03.2012 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 sznurek traserski to jest najlepsza rzecz na budowie, wbrew wszystkiemu mało jaki laser ma dokładność większa niż waga wodna laser jest tylko trochę szybszy i dla leniwych ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 28.03.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 sznurek traserski to jest najlepsza rzecz na budowie, wbrew wszystkiemu mało jaki laser ma dokładność większa niż waga wodna laser jest tylko trochę szybszy i dla leniwych ) Zgadzam się w całej rozciągłości ze śnurkiem, ale laser jest mega szybszy niż waga. Ale sznurek jest też ważny. Grunt to mądrze korzystać ze wszystkich dostępnych narzędzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 28.03.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Zgadzam się w całej rozciągłości ze śnurkiem, ale laser jest mega szybszy niż waga. Ale sznurek jest też ważny. Grunt to mądrze korzystać ze wszystkich dostępnych narzędzi. Czyli głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 29.03.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 nie ma za wiele co pisać cholerna wełna skalna rypie jak stado komarów podczas randki nad jeziorem ale coś idzie do przodu Co mogę napisać to tylko to aby od razu robić na gotowo a nie potem się zrobi (Bash) obrabianie okna z wełną to droga prze mękę Poczekam, aż ty skończysz okna Będę je robił hurtowo - póki co mam priorytet pozbyć się balastu - mam już poutykane wszędzie za dużo materiału, który chcę wbudować (masa profili, wełny, płytki, piec). A z obróbką okna się pomieszczę - spoko wodzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 30.03.2012 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Ciekawe czy zagląda tu czasami piczman może pomoże policzyć WM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madric 30.03.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Ciekawe czy zagląda tu czasami piczman może pomoże policzyć WM Zastanawiam się czy faktycznie trzeba to tak przeliczać. Niby miałem zrobiony projekt, ale obliczeń to tam żadnych nie było po za przyjętymi ustaleniami wymian na 1H dla danych pomieszczeń. Wszystko zsumowane dało jakieś tam obciążenie i na tej podstawie dobrano centrale. Gdybym nie miał to na większości stron z rekuperatorami są sposoby na obliczanie/dobieranie central i zasad rozprowadzenia kanałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 30.03.2012 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Dobór samej centrali nie jest zbyt skomplikowany trudniejszy jest dobór odpowiednich średnic przewodów aby wszystko działało i nic nie świszczało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts