RysieK 27.02.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Czy można umieścić zapis chatów, które odbywają się u was. Ostatnio było spotkanie z prawnikiem, ale nie mogłem uczestniczyć. Zostawiłem pytanie, a teraz nie mogę nic znaleźć. Nie wiem nawet czy spotkanie się odbyło. PozdrawiamRysieK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 27.02.2004 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Mamy problemy z uzyskaniem zapisu czatu od właściciela oprogramowania. Stąd opóźnienia w zapisie na murator.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RysieK 01.03.2004 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 DziękujęBędę czekał.PozdrawiamRysieK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts