fenix2 14.02.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Powinni i pozamykają... wcześniej czy później takie podpięcie doprowadzi do pożaru. Wtedy prokuratura nimi się zajmie. A że tak nieśmiało zapytam dlaczego doprowadzi ? Kominek będzie wyczystką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 14.02.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Zbik to ten francuz też do polski nie przyjedzie bo go zamkną, skoro w instrukcji od swoich wkładów pokazuje mi że mam podłączyc kominek nie zgodnie z prawem. .....Nie denerwuj zibika..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 14.02.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Myślałem nad rozwiązaniem takim jak na pierwszym zdjęciu ale nie pamiętam czy pod kominkiem mam styropian i te podpory mogły by nic nie podpierac stojąc na styropianie a 10 cm zbrojonej wylewki przekuc nie niszcząc reszty podłogi z ogrzewaniem podłogowym może byc trudne. To drugie rozwiązanie bardzo mi się podoba tylko że właśnie boję się trochę elastyczności stali bo wiadomo że to będzie pracowac bo raz zimno a raz gorąco będzie. No to zaizoluj stal ,jak sie boisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts